Kenanganku...

balik tu singgah pandan indah
lalu depan rumah lama kami
town house kat pandan indah tu
sapa kalau follow blog Mummy Ayu dr awal
mesti tau pasal rumah ni
KL- Seremban
dok umah ni..since kawin 2004 sampai la 2011 tu
dr baru kawin sampai Ian umur 5 tahun & Iris umur 3 tahun 
lama tu...
so...banyak kenangan kot..rumah ni, area tu
semua nya segar dlm ingatan
sikit lagi nak ujan la dlm keta, tapi cover...

lalu belakang tu....ada pasar malam plak
nampak durian...beli durian plak

sepanjang perjalanan nak ke pandan indah
semua memori ...laju je datang
gi kedai runcit belakang rumah tu..sama2
beli susu Ian..kat kedai cina belakang tu
7 eleven..port beli slurpee masa pregant dulu
klinik ... bawak anak2 sakit 
mcm2 memori la
kalu lama2 lagi, sure ujan 
tak leh cover lagi

Ampang Point
one of fav port kami gak
masa dating, bawak anak2 jenjalan
shopping2 kat sini gak kadang2

punca yg leh datang pandan indah tu sbb nak gi family mart
ha ha ha....
boleh?
Dido la yg bawak
nak gi family mart sbb nak makan oden ni
kat sban ada 2 family mart baru bukak
so..penuh manjang
tu yg sampai ke KL cari

sampai situ
Angah pun dtg kejab
sempat2 la..sembang2 jab...
pas tu gerak balik dah

balik..singgah cheras..potong rambut Ian
puas hati
lega tgk dia dah potong rambut
kannnn

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. Kenangan indah takkan luput dari ingatan kan....ensem Ian dah potong rambut

    ReplyDelete
  2. Eh.. Ada eh kat area amapang point tu Family Mart.. boleh singgah nie nanti.. kikiki..
    kenangan memang akan sentiasa ada di ingatan.. mummy Ayu jangan nangis-nangis ye..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...