Setem 7 eleven

semalam...leh gi amik hadiah yg kumpul2 setem tu
every year, 7 eleven kat sini ada wat kumpu2l setem

tahun pertama Mummy Ayu sampai..tak pandai
tahun kedua...silap besar la, nyesal 7 eleven ni buat
sbb Mummy Ayu siap ajar geng2 lagi
ha ha ha...

tahun  ni..tema doaemon
tomei je
semalam dpt jug & 2 cawan
mcm menang adiah cabutan bertuah je
my friend la ni
"cepat2 Ayu, I nak amik gambar you"
sabar je la

comei kan?
cuma 2 cawan???
mana cukup
so...kira2..ok cukup nak redeem satu set lagi
 tapi tu la..redeem hari ni
bulan depan baru dpt
kena tunggu giliran

ada 2 lagi bekas 2 tingkalt
lum dpt lagi

best best!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. syoknya.. kat sini ada juga buat tapi menyampah.. Setem tak cukuplah, kena datang kemudian amik lepas tu bila nak tebus hadiah, hadiah tak sampai lagilah.. sudahnya malas nak kumpul dah.. huhuhu..

    ReplyDelete
  2. Cantik la....best betul..kenapa 7 Eleven kat sini xde setem2 ni

    ReplyDelete
  3. wah menariknya hadiah tu. sy x pernah simpan setem 7e ke, eon ke, giant ke. dapat je simpan lepas tu hilang ntah ke mana.

    ReplyDelete
  4. menarik!!!
    comel...
    sini aida perati 7e tak semenarik ni.
    if gini, aida pun collect setem.
    anak2 pelanggan setia 7e.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...