IKEA jom!!!

sabtu lepas...
misi ~ cari kasut futsal Ian
mula2 nak gi mall dekat2 je
but mengenangkan
nanti mcm ari tu, tak jumpa yg dia berkenan
so..decide jom gi Mega Bangna 
(leh gi IKEA sekali...Mummy Ayu la)
he he he

Mega Bangna ni..mcm KLCC la lebih kurang
mall besar
cuma..jauh la
dr rumah kami..dlm 45 minit mcm tu
naik train pun leh 
 but nak senang, kami amik grab je
kuar pagi, jalan tak jam sgt
so..dlm 45 - 50 minit sampai dah

kat sini ada 5-6 sport shop
amik...
super sport, go sport, asics, adidas, and ada lah lagi 
and yg best...semua kedai sport tu dekat2
so...senang la
kuar masuk semua kedai
and..finally
jumpa jugaks
alhamdulillah...lega

takkan abang je dapat kan
adik pun sama la
takkan nak beli kasut bola plak
dia ...toys la apa lagi
adoi la, nampak je dah besar
tapi still bebudaks
dah dapat...senyum la

layan je la..ua orang ni je la buah hati Mummy Ayu kan

pas dah settle 
jom IKEA
mula2...makan dulu
geram je tgk meatball..adoi la
but..no no no
layan salmon je 
fries for kids
asi & lauk semua diap masak dah kat rumah
just lapik perut je ni
drinks...

bukan nak cari apa pun
saja cuci mata
and..ada la beli skt
see...tarik bag je pun sampai bertiga
ngada2 kan
he he he


IKEA kan besar
jenuh la masing2 follow Mummy Ayu kan
he he he...
beli sikit je
ok...settle semua
jom balik!!!
kami kuar dlm kul 10 mcm tu
balik dlm kul 1 lebih
kejab je ...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. klu nieyl yg pegi ikea...hampir setengah hari juga la dlm tu...klu beli barang silap² smpai petang baru keluar tu

    ReplyDelete
  2. kat sana pun ada ikea jugak eh. best jugak kan sesekali berjalan kat negara orang. merasa la jugak mummy ayu pengalaman hidup kat bangkok.

    ReplyDelete
  3. seronoknya dia mummy layan beli mainan...

    ReplyDelete
  4. Dua je permata hati.. memang kena layan sama adillah kan mummy.. Comel je Iris dengan toys.. hehehe..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...