Operasi pindah rumah...sabtu lepas

assalammualaikum...
selamat pagi kengkawan!!
apa khabar?
harap semuanya sihat sejahtera
bagi Mummy Ayu (while typing this entry .... sunday morning)
alhamduillah sihat cuma Iris je demam (demam pindah rumah)
yg lain semua sihat..
cuma........
tersangat..sangat..sangat..penat....
:-(
biasa la pindah rumah..
mana tak penat
tapi rasa syukur alhamdulillah sgt2..
sbb dah ada & duduh rumah sendiri..
and dapat rumah yg diidam2 kan
(rumah atas tanah)
so.............tu dia lori Mummy Ayu
5 tan..penuh..padat..
tu pun banyak yg tak bawak
and ada gak yg tak muat..
emmmm..macam kena sewa lagi satu lori tecik
tengok la pas2 nie..mcm mana
lori..sampai kul 8.15 pagi, sabtu
start masuk barang...
gerak ke seremban..9 lebih
sampai seremban....10 lebih
itu dia.....
padat kan??
nasib banyak brg yg penting2 muat
mcm ampain baju tu
dah nak lupa dah..sbb kat luar
and ingat tak muat
but..lega muat..
kalu tak.....ampaian baru la pulaks..
tq so much
pada my bro...Apiq..
my beloved hubby...
Ibu & Ayah
adik2 ku semuanya...
and Ijad (kawan adik)
sebab tolong dlm operasi pindah2 nie
(will citer nanti 1 entry pasal

~~~~
so.....how is my opis la kan?
lama gak cuti kali nie rasa
selain dr cuti raya..
1st time la amik cuti lama2 mcm nie....
ye la.khamis, jumaat....... 2 hari
sabtu, ahad............2 hari
isnin - rabu.... 3 hari
7 hari..emm....
ok..sambung lagi kejab lagi..
happy working kengkawan
and......happy breakfast jugaks!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

11 comments:

  1. wah..best nye dah ada umah sendiri..boleh la deko2 nanti...

    ReplyDelete
  2. huh memang penat tu, tp 1 kepuasan sbb dpt dok umah sndiri, umah bertanah plk tu kan..hee~ selamat berkemas plak lepas ni..

    so how nanti, ayu ulang alik dr KL- seremban ke kerja?

    ReplyDelete
  3. ishh mmg penat pindah umah ni....sehari dua mmg x kompm x abis kemas lagi....seremban kat ne...sban 2 ke?

    ReplyDelete
  4. besnya dah ade rumah sendiri... akak berulang ke lepas ni? jauh jugak kan.. hmm...

    ReplyDelete
  5. abah pun nak cr rumah atas tanah..tp mampu atas angin je skrg ni

    ReplyDelete
  6. sorry tak dapat tolong ko......aku minggu ni all out presentation and test....and aku demam doyan.

    ReplyDelete
  7. wah dah pindah yer ke umah idaman ....sy ni rumah pun belum beli lagi ni...huhuhu

    ReplyDelete
  8. berpindah adalah sesuatu yang paling tak best sebab kena packing kena keluarkan balik kena susun balik cam banyak ngat keje nak buat.... tapi lepaihtu best sebab dapat pindah rumah baru yang lebih sweet home...

    ReplyDelete
  9. sekarang duduk seremban yer.. best dapat rumah atas tanah, me belum boleh lagi.. still duduk atas angin

    ReplyDelete
  10. aduh mesti penat gile kan
    2x merasa
    pindah umah
    tuhan je yg tau betapa penatnye

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...