Suziey.....aku minta maaf sesangat!!!!

kehadapan sahabat ku Suziey...
diharapkan anda berada dalam keadaan yg sihat..
(semalam kan demam..)
wei....aku sorrie sesangat
sbb tak dapat datang ke buzzday party Aqeel sabtu lepas...
aku memang nak dtg..
standby je tunggu Net..
tapi ngan keta dia plak rosak
dia busy ngan wedding anak boss dia
aku memang tak tau jalan nak gie rumah ko sendiri
maka...tak la aku kesampaian ke rumah ko....
:-(
sowie ek....
pic petang jumaat tu
kebetulan plak both in red..
nanti gather2..
aku pas kan hadiah Aqeel nie key..
sowie sangat tau!!!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. ALAHAII..KESIAN LAK...mesti kak suziey paham..kan??

    ReplyDelete
  2. Sweet entry..tu ar kan, kdg2 cantik jer kita rancang tp x kesampaian..huhu

    ReplyDelete
  3. takde rezeki nak datanglah tu..takpe taun depan kita cuba datang ek...

    ReplyDelete
  4. Sob sob sob:( touching plk aku..wei aku paham la.. Aku xmarah korang pn..back to basis..kt hnya mmpu merancang..aku aware psl kebizian nett tu.. Sori aku xreply mms ko sbb ms bc tu tgh mlm mmg dh flat abis..xlarat nk reply dh..esokbya mmg haram aku xingt..smlm pn aku gigih g gk umh net dmam2 tu sbb xnk la korang slh phm nnt..ingt aku marah korang:)
    Aku ade pass goodies pack utk iris n ian.. Nnt kt party2..
    P/s: aku mc hr ni..sengih2 aku baca n3 ko nih..bc tru iphone je..

    ReplyDelete
  5. kty pun tak dpt join..sbb petang ada kenduri gak

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...