Photoshoot "Junior Masterchef"

ahad malam punya projek
walauoun dah kul 10 malam
still lagi layan Mummy dia berphotoshoot...
tema kali nie....
Chef...
hah..ada macam Junior Masterchef tak hero Mummy nie???

nie try la kasi props..
la....nampak sgt mangkuk kosong sayang
cover la sikit..
hah..nie baru ok
and love this pic
mata tu...cair aweks..
nie macam ngantuk plak
tak snap banyak sgt sbb dah malam
nie kira 1st PS la..
maybe buat lagi lain kali.....
and...disebalik tabir photoshoot..
hah..bukan main besar la baju
dah la baju lama Daddy...
sbb yg tu je jumpa
yg lain..tak tau la dlm kotak mana pulak
dr belakang
punya la Mummy sepit
sbb tak nak kasi nampak besar sgt
he he he..
and kalu Abang Ian posing pakai topi chef
of la dia nak jugak...
tu dia chef tecik aka chef bam bam Mummy
Iris pakai topi je yer
kalu pakai baju
Mummy tak tau nak sepit macam mana plak

ha...agak2 untuk apa Mummy Ayu buat PS nie?
sapa leh teka????

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. Ian henchemla pakai costumes chef ni

    ReplyDelete
  2. masuk contest eh? hehehe..

    ReplyDelete
  3. hahahha adoi la
    punya banyak sepit kt belakang

    ReplyDelete
  4. Ian ada gaya masterchef la.. nnt dh esar bole masuk masterchef ni ;)

    ReplyDelete
  5. kalau bergambar ngan budak2 junior masterchef australia tu muka lebih kurang je..ian kan cerah :) hehehehehehehhe...kalau iris lagi la nampak macam anak mat salleh...geram cute mute

    ReplyDelete
  6. mesti ada plan ni..citer la..x citer mana nak tau..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...