Aktiviti wajib kalau ke pantai....

kalau dah ke tepi pantai tu
tak sah la kalu tak main pasir kan?
kat situ je la pun kalu nak main pasir lama2 pun..
and tak kena marah
so....petang sabtu tu,
Mummy Ayu dah siap2 cari barang2 nak main pasir
ye la...busy2 pindah rumah hari tu
tercari2 gak la..
kat mana simpan segala macam mainan tu
pelampung la, bola la....tools main pasirnya
and petang sabtu pun
masing2 dah sibuk sorang satu bag mainan nya
so..sampai2 jer....
Ian...jgn cakap..
awal2 dah terjun laut dah ngan Daddy dia
Iris..dok la sopan santun ngan Mummy
sopan kan..
siap bersimpuh kat beach..
takut laut la katakan...
pas dah ok sikit
baru gie main pasir
tu pun...siap pakai selipar
punya la geli kalu kena pasir....
nie dah lama sikit
dah tinggal bikini dah pun
baju sopan..dah cabut dah
Iris with both untie....
Untie Wanie & Untie Syhra
time nie dah leka dah main
Ian....jgn cakap la
punya happy..
sampai nak amik gambar pun susah
leka main..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

Jemputla komen di sini...