Net, Amy, Suziey & Watiey........& kengkawan semua!!!

friday...
selalunya time2 mcm nie...
dah mula dah pikir2 & plan2..
nak lunch kat mana hari nie?
nak party kat mana?
(lama tak gather2 ngan geng bachelor kan?)
tapi hari nie Mummy Ayu cuti..
so
Net..
ko gie mana?
ngan sapa?
makan apa?
jangan shopping tau!!!
Amy, Suziey, Watie....
korang gie mana?
bila kita nak party2 nie?
lama tak gather2 kan?
and kengkawan semua..
lunch nie..gie mana?
jenjalan ngan sapa?
makan apa????
agak2 time nie Mummy Ayu tengah buat apa kan?
emmmmm...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. hehe...bila jumaat je mesti teringat kawan2 kan..time to lunch together2x..^_^

    Ayu ngh bz ke..bz ngemas or dh pindah ni..^_^

    ReplyDelete
  2. ko ni pehal mek?

    meh sini aku cakap..

    sekarang ni..aku kat ofis baru tapau makan...

    sekarang tgh buat assgmt...kejap lagi nak tunjuk kat lecturer......

    aku takde dengan sesiapa....dengan bos aje..dia kat bilik dia..aku kat bilik aku....

    aku makan..nasi putih letak ayam kari banyak2 dan telur masin

    air ECPI plain water...

    dah.

    ReplyDelete
  3. mummy ayu for sure tengah kemas barang untuk rumah baru...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...