Projek hantaran last weekend......

last week kan Mummy Ayu ada mention
yg weekend lepas baru nie
untuk anak jiran kar rumah Ibu
so......alhamdulilllah..success!!
pagi2 ahad tu..gie la hantar brg2 hantarannya
Mummy Ayu posing ngan sireh junjung
and hantarannya..
6 dulang yg Ibu & Mummy Ayu buat
1 lagi kek.....
total 7 dulang la..
nie dr pihak lelaki
tema ~ hijau kuning
Mummy Ayu yg pilih sunflower tu
sbb kalu rose kuning mcm dah biasa jer
so..untuk sireh junjung pun..
Mummy Ayu pilih bunga matahari jugak..
tapi semua Ibu yg buat
Mummy Ayu just kasi idea & tolong sikit2 jer..
tapi....
hah..ada tapi2 tu
satu dulang nie memang Mummy Ayu yg buat
Ibu tolong buat bunga dia jer..
emmm....apa tu..?
ini dia...
chocolate..
ada huruf2 kat atas tu...
tap tak nampak sgt plak
jenuh la dok make over kotak tu
sbb kotak tu untuk cupcakes..tinggi
so..Ibu kasi idea letak kabus kat bawah dia
than..ok..
ok tak?
simple jer....
and pagi tu gak rombongan peminanga
yg diketuai oleh..
hah...Ayah Mummy Ayu bertolak ke palong
Mummy Ayu tak ikut pun
sbb jauh.....leceh la ngan Ian & Iris
so..just lepak kat umah jer
apa pun..semuanya berjalan dgn lancar..
itu la kisahnya..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. seronok kan buat hantaran..next x lama lagi utk bulan March wedding my sister lak

    ReplyDelete
  2. yg wording utk choc tu x nmpk sbb mummy acu wat kaler based+wordingnye sama, maybe next time mummy ayu boleh wat kaler contra ngan based nyer .. just my 2 cent :)

    pepun gubahan tu cantik n zura suka ngan sunflower :)

    ReplyDelete
  3. tangan berseni sungguh
    kita xreti la gubah2

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...