5 minit after kemalangan tu.......

assalamualaikum..
morning kengkawan!!!
still entry autopublish..
bila ada masa, curi2 update blog kat umah parents
ye la..busy mengemas
penats..jgn cakap..
nie pun dah nak demam rasa badan nie...
~~~
dalam busy2 tu sempat gak tengahari ahad lepas
follow Ibu & Ayah gie wedding kat Melang, Kuala Pilah
sekali on the way tu....
dalam kul 12 lebih..
jalan ke ampangan tu...jam plak
apa hal plak nie?
sekali bila dah dekat..
nampak..apa hal lak tu terbaring??
makin dekat..aik..ada darah la kat kepala dia
emmm...accident....lelaki india naik motor.
tak tengok dah pas tu
Didi kata..kepala pecah tu,
nampak otak...darah berbuih2....
mesti baru lagi
sbb mayat pun lum bertutup lagi..
sekali semalam...
kuar paper..KOSMO.
tu....
accident sendiri
bukan kena langgar....
laju la tu..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. ngeri nye...klu kite mmg tak tgk lgsg la,takut terbawak2 nnt..huhu..

    ReplyDelete
  2. Kesian kan..

    Smlm pon adik kwn hb meninggal kt kesas. Kena langgar lari..

    ReplyDelete
  3. wedding kat melang? ehh kg.papa-jit tuh.. hehehe.. kalo ikutkan semua rumah kat kg.melang tu dorang kenal.. hehehe...

    ReplyDelete
  4. issh itu yg seram naik motor kt jln besar tu, laju tak hengat la tu..eeii ngeri la...mintak simpang~

    ReplyDelete
  5. adoi..takut nye kalo terserempak dgn accident..ngeri je rasa

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...