Seminggu lebih tanpa ASTRO

kan Mummy Ayu baru pindah rumah
so..semua pun kena tukar la..
termasuk la astro
mul2 ingat nak sambung je acc lama
just tukar alamat & pasang balik yg lama tu
sekali jenjalan ari tu
kan dia banyak stall astro
so......daftar baru
daftar isnin lepas
tunggu punya tunggu
dah boring dah seminggu dah
asyik layan DVD jer
kalu tgk astro pun
kat rumah Ibu
so..semalam akhirnya
datang gak orang pasang astro kami
petang...kul 6 lebih
so..sampai malam gak la baru settle




Daddy dok pantau
Mummy dok snap2..
he he he
pasang astro beyond
apa yang beyond..entah la..
janji leh tgk ..dah
remote sekarang pun lain dari remote lama
so.kena belajar gak la....
so..malam semalam..leh la Ian layan kartun kul 10
and Mummy pun..leh layan masterchef..
suka..suka...


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. hidup twin tak akan ceria tanpa astro ceria...

    ReplyDelete
  2. ehh itu mcm mr.chong yg pasang kat rumah kitorang je tu.. apa ko ingat mr.chong sorang je ke staff astro.. ekekekeke...

    ayu, hari ni baru poss hadiah ayu.. sorry sgt2 sbb dah berkurun..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum....astro beyond best boleh tengok cite Korea channel 393...best2 cite nyer...cuba la layan
    channel ni...:)

    ReplyDelete
  4. eheh
    samalha kita
    tpi aku lama dah tuakr lepas raya aritu
    ade pencurik curik kabel astro aku
    so..tukar le ke beyond
    huuh
    syiok oo
    tgk citer korea.
    ahahha
    feb?
    bile
    bgtu sebulan sebelum.
    aku pun ade event
    kena gi penang anto bil aku kawin

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...