A Christmas Kiss

cuti 3 hari christmas nie
banyak movie yang best2 kat tv
paling banyak movie chritmas la of coz
cita pasal santa clous..
Mummy Ayu suka gak layan
untuk hiburan je la..
tapi sebab busy
so..terhad la jugak tengok
and movie yg paling Mummy Ayu suka tahun nie..
cita nie..
A Christmas Kiss Poster
A Christmas Kiss
memang dah tgk dah preview dia
cita ni on 25 dis kat 702 channel diva astro
ingatkan kul 10..rupanya 9.30 dah mula
so..Mummy Ayu tgk dah lambat
banyak la yg miss
sekali semalam petang..ada ulangan
best..dapat tgk dar mula
and memang best..
cita nie bermula dari Wendy nie terserempak ngan Adam
dalam lift tapi waktu tu Wendy nie make up tebal..ala2 fairy gitu
ada glitter2...so memang cun la
lift tu buat hal
tetiba diaorang boleh terkiss
mat saleh kan
tak kenal pun boleh kiss2..
apa pun..
pastu..blah je
tak kenal nama apa pun
keesokkan hari nie..
nak jadi cita Adam nie boyfriend kepada boss garang Wendy, Patricia
so...bial terjumpa lagi
Adam memang tak kenal Wendy nie
so...semua berjalan macam biasa
Adam nak buat christmas party
dia minta Patricia design kan untuk party tu
Patricia buat la...Wendy pun
tapi Adam tak suka design Patricia
so...Patricia tunjuk design Wendy tapi kata itu design dia
Wendy bengang tapi still sabar
but at last.....Wendy gak yg siapkan deco party kat rumah Adam
and Wendy dapat spend banyak masa berdua ngan Adam
sweet..
Patricia ... buat plastic surgery...muka dia cedera
so..time tu Adam macam dah tersedar
dia tak sepadan ngan Patricia
and at last...semuanya terbongkar
Adam ngan Wendy jugak
dalam lift jugak diaorang berbaik..
suka..suka...



mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. jue pun layan cite nie semalam...best :)

    ReplyDelete
  2. ala, nak tengok gak!! dah TERmiss!!! ada ulangan g tak?

    ReplyDelete
  3. suke gak tgk cite2 krismas nih:)memang ngadap tv jelah

    ReplyDelete
  4. mummy dpt tgk bestnya. kita dok berebut remote dgn oni, temper btl tak dpt tgk. cis.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...