minggu lepas memang tak sempat nak layan...

dari khamis sampai la ke hari nie...
Mummy Ayu memang sibuk
KL-Sban-KL
semalam pun turun KL lagi
kemas rumah lama apa yg patut
and ada lagi barang yg nak dibawa..
so..kemas & kemas & kemas..
penatnya
so.memang tak ada masa nak layan cerita fav Mummy Ayu nie
Master Chef Malaysia
so..malam semalam..
tido rumah Ibu.
leh la layan kejab2 MasterChef nie
(sbb Ibu tgk final Cinta Ellysa)
and....bukak web dia jer.baca yg mana tertinggal...
episod 45
rupa2 nya Zamir menang yer last week
lawan dgn celebriti chef
and ada 2 penyingkiran last week..
Kak Zu & Saiful...
ooooooooooooooo.....baru tau
harap2 minggu nie.dapat la tengok
sbb rumah baru lum pasang Astro lagi
daftar line baru..
and..dalam kemas2 nie jumpa pic nie
hah...kan..tu Mummy Ayu ngan geng2 masterchef Mummy Ayu
with Chef Zam Zam
he he he...
ingat dah hilang pic nie
sekali kemas2 semalam..jumpa plak.
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. bangga jadik kwn chef ayu :)

    ReplyDelete
  2. lama tak layan citer ni, sbb asal sampai umah je, dak arif suh pasang channel 613..

    layan tv dlm bilik, takde astro..huu~

    slmt berkemas lagi dan lagi..^_^

    ReplyDelete
  3. aku lagilah..payah betul nak layan channel 104 skrg ni. kalo tak 613 mesti channel bola laki aku... kesian aku.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...