Bilik tido Ian & Iris

ok...nak share pic bilik tido plak
tapi....
bili tido Ian & Iris je la
bilik tido Mummy Ayu..takleh la..rahsia
he he he
ok...masuk2 je dah nampak awan2..
lampu kapal terbang...
suka la Mummy Ayu
yg awan2 tu..memang idea Mummy Ayu
tapi direalisasikan oleh...Uncle Apiq.my bro...
dia pandai bab lukis2 nie
so..minta dia lukis kan satu awan kat manila kad
than tampal kat dinding..than cat atas dia..
senang je..
and color bilik tu pun..
Mummy Ayu punya idea
mula2 plan nak pink + hijau
sekali Ian nak biru plak
so..pink + biru
the only dpace yg cat kat rumah baru tu
ruangan & dinding lain semua pun tak cat
Daddy kata biar putih jer
Mummy..follow aje la...
carpet.....mickey mouse..the only yg baru dlm bilik tu
lain semua lama dah
almari baju..
katil Ian
katil Iris
Mummy Ayu letak side by side katil tu
mula2 plan tu....nak buat L shape
tapi..last2 tukar
and maam2 lagi nak deco
tapi later2 la
nie pun dah kira ok banyak dah
tapi the best part is....
dalam seminggu dah pindah nie
masing 2 pun tido ngan Mummy & Daddy lagi
so..bilik nie..lum pernah tido lagi..
bila nak mula tido???
tak tau la...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

14 comments:

  1. wah..banyaknye mainan ian ngan iris!!

    ReplyDelete
  2. banyaknya mainan..cantik bilik ada awan2..

    ReplyDelete
  3. bakal mengikut jejak langkah akak ni, pink biru. kita ingat ian satu bilik, iriss satu bilik. baca balik smula dorang satu bilik rupanya.

    penuh betul katil, camno nk tidur tu. mcm ni tak boleh la nak tumpang bilik korang, tak muat. hahahaa.

    sangat cantik deco nya kak, siap ada yg terbang2 lagi tu.

    ReplyDelete
  4. comel...lampu kapal terbang tu...amak2 saya buat bilek untuk dierang last2 datang tdo biler daddy n mummy..tetengah malam ader jer kat katil menyelit...

    ReplyDelete
  5. Wahh..mmg byk menan diorg..ni cfm mama dier suka beli nie..:D

    ReplyDelete
  6. meriahnyer bilik ian n iris ngan menan n toys..dah nama pun budak2 kan..alynn pun br jer pindah rumah tp blum ada idea nak decorate mcmaner..

    ReplyDelete
  7. bestnye diorg ada bilik sendrik, hhe
    tu la..byk btul mainan dorang!

    ReplyDelete
  8. nak curik idea ayu untuk bilik alesha ngan aisy...heheheh :) boleh ehhhhh

    ReplyDelete
  9. mmm..jadi mcm syafiqah la... tido xpernah... tp main boleh

    ReplyDelete
  10. manyaknya menan..hihihi..comel2 la teddy bear tu..

    ReplyDelete
  11. penuhnya katil diorang..
    kena turunkan patung baru diorang nak tido kot..
    sempit...
    heheh..
    bukan senangkan nak tido asing ngan anak nie kan.,.

    ReplyDelete
  12. cantiklah~ berkenan..nak deco gitu2 gak nnti..lalala..hee~

    ReplyDelete
  13. meriahnya bilik anak bujang & anak dara nie...anyway, selamat berpindah ke rumah baru kakak :)

    ReplyDelete
  14. combination pink biru pun cun jugak rupenyer

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...