Rumah Upin & Ipin

ok..sambung lagi citer gie tengok Upin Ipin kat muzium negara
actually memang takde la banyak sgt kat dalam tu..
just ada banyak karekter yg berlakon dlm uopin ipin tu
so..kids tersangat la suka
leh amik gambar...
and..ada rumah Upin Ipin
(lupa nak snap dari depan..)
so....ada bilik tido Upin Ipin
bilik tido Kak Ros
and bilik tido Opah
ada ruang tamu and dapur semua la..
so.Ian & Iris memang excited
and bila tgk diaorang happy..kita pun happy..
3 of us...
ada wall pic...
wall yg banyak pic
dua2 pun berada dalam mood yg sgt baik..
best!!!

and lastly...

kat pintu nak kuar dah..
posing2 ngan Opah jab...
ok...nie program kat situ
so..sapa2 nak gie leh la tengok..aturcaranya
mcm kitaorg hari tu sampai kul 10 lebih
patut la ada maskot Upin Ipin tu...
ok kengkawan...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. ayu..smapai bila promo Ipin Upin ni?? minggu ni ada lagi tak??? boleh bwk budak berdua tu ms on d way balik sentul nnt hari minggu ni

    ReplyDelete
  2. singgah dlm ke'MC'an. bb lembab laks tuh hu3.
    wahhhhhh, kira kita dpt feel la kan? best3 :)

    ReplyDelete
  3. menarik ni
    mesti mia suke ni klw g

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...