Menu yg perlu disettlekan weekend nie...

weekend nie...
busy sgt rasanya
macam2 dah ada dlm plan..
sabtu...ada majlis pertunangan opis mate..
dapat jemputan
and maybe jengah kejab la...
petang..dah busy siapkan barang hantaran
and Mummy Ayu buat hantaran choc..
something mcm nie la
tapi lain la rupanya
(minggu depan share)
pas tu makcik yg anak dia nak bertunang tu..
tempah karipap ngan Ibu
so...
7) the ultimate karipap
tolong Ibu buat karipap pulak
ahad tu..majlis meminang nya
tapi Mummy Ayu tak follow lah..
lepak kat umah jer..
settle kan apa yg patut
plus
nak siapkan sandwich plak
untuk hari isnin
ada family day AJK taman tu
Ayah..busy man
so...Mummy Ayu kena buat sandwich plak
and monday...the family day
follow picnic ke PD...
suka la Ian..
dah lama dia tak mandi laut
Iris....nak mandi kolam
sbb dia takut laut
macam2..
so..harap semua yang dirancang berjalan dengan lancar...amin..
kengkawan..apa plan weekend nie?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. weken ni ada kenduri juga..
    pehtu blk penang..

    ReplyDelete
  2. Erm...busy this weekend erk?insyaallah, hope everything berjln spt yg di plan.
    Yayansmum, weekend ni nak g KL...nak ambik hadiah..(^_^) can't wait!

    ReplyDelete
  3. bizi gile wiken ko kan...aku ni nak sambut besday kyra je

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...