Sweetchat + macarons

lunch tadi punya cerita
macam lama jer tak buat cita makan2
padahal baru 1 week je cuti hari jumaat..
he he he
so..untuk memenuhi kemengidaman Net
kami ke mid valley..of coz
punya la susah dpt parking
tapi....akhirnya dapat gak
rezeki kami..
parking legal lagi tau
(selalu parking illegal)
kami laju jer menuju ke destinasi...
sweet chat..
yum yum..
air ..
Net ~ ice lemon tea
Mumy Ayu ~ fruit tropical
and foods
Mummy Ayu ~ black paper chic spageti
and
yang diidam2 kan Net..
pizza,,
yum yum
pas mamam..
kami ke pejabat pos..
lalu2..ada jual nie
wah..teruja kami
macarons...
emm....
agak2 kami beli tak?
v
v
v
v
v
v
kami beli..
4 pcs jer..
Net 2 ~ hazelnut & caramel
Mummy Ayu ~ choc & cappucino
cedap........

itu a kisah lunch kami
dah lama tak lepak2 ngan geng2 bachelor..
masing2 busy kan?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. wah sweetchat lg..macaron..yum2...bz wei..tk sempat nk ngedate..tkpe nanti dh free kita ngedate ye

    ReplyDelete
  2. kelakar sebut parking legal.. sebab mmg payah nak dapat.. sebabtu akak tak pergi2 MVni sbb husband akak memang tak nak buat illegal parkingnyer... taujerler MVkan...
    nampak sedapjer belaka2 makanannyertu.. bilakah dapat ke sananyerni....

    ReplyDelete
  3. teringin betul nak makan macaron ni. kat mana nak senang cari ye kak? hiii.

    ReplyDelete
  4. kak ayu...ngah ngidam nak makan macaroon sedap nieyh! adoi..nak kene pi midvall juga ni..

    ReplyDelete
  5. Sweetchat rindu dgn durian pancake nya...bila la nak round MV lagi ni..

    ReplyDelete
  6. haih mahalnya..RM3.90 seketul?
    Sedap ke?

    ReplyDelete
  7. Teringin nak makan Macaron tu tapi kat sini tak pernah jumpa lagi.. kalau jumpa pun tak tau halal ke tak... haih teringinnya ^_^

    Salam kenal....

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...