Lunch yang terkantoi....emmmm..

lunch tadi punya cerita
memang dah plan nak ke bangsar village
sbb Net dah ada misi & visi
he he he
so..mula2 kami lunch kat The Loaf
yum yum...cedap..
menu Mummy Ayu..
Mix Mushroom Panini
ala2 sandwich gitu
simple & cedap
RM 12.80
Net punya
Mushroom Soup
pun cedap..
dalam roti...
RM 18.00
and drinks..
Mummy Ayu mula2 nak order cappucino
sekali mcm dah lama je tak layan coke
so..order la diet coke
chewah
and Net...caramel.
konon2 mcm semalam
sekali...caramel latte
alamak..
Net dah la tak minum kopi
latte plak..kopi yg memang pahit
emmm...nasib la ada diet coke..penyelamat...
tengok....dok tutup2 hidung paksa nak telan
last2 ...memang tak abis
coke je yg abis..
so....kuar2 the loaf tu
ingat nak snap la pic restoran tu dr depan..
sekali..
kantoi..
hah..nie la cita kantoi
alamak.....
kantoi..ooo..boss mc..PA lunch sampai ke Bangsar
he he he..
so..tak leh lari
tegur gak la...
dia siap tanya..dah makan ker?
kalu tak, dia nak belanja
terlambat la..tapi kalu nak belanja dessert ok jer..(dalam hati la)
so....kami pun blah je pas tu
pas tu kami gelak sakan la
sbb Net ingat Mummy Ayu buat lawak
sekali..betul2..
dah la boss Mummy Ayu kenal Net
he he he
pas tu kami terus gie tapau dessert
misi & visi Net ke Bangsar Village tu
ptg nie dia nak party kat kelas...
tu la kisah nya lunch kami..
~~~~

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. nasib boss sporting, hehe, kalau boss mira dulu m acam singa lapar.. esok pulak mira jadi MC haha

    ReplyDelete
  2. menarik menu nett tu
    aritu diah ajak makan menda ni la

    ReplyDelete
  3. hermmm nampak sedap..:)susah kalo org suka mkn mcm saya nie :)

    ReplyDelete
  4. baik boss tu nak belanja mkn..mcm boss akak jgk..suka belanja cekgu2 makan2...:)

    ReplyDelete
  5. haha...kelakar...lawa la tudung nett tu..

    ReplyDelete
  6. lamanya tak makan kat the loaf!!! *drooling*

    ReplyDelete
  7. atok..lenkali kalo nak lucnh kat bangsar village...kolling2 dulu yer....takdelah kami terterjut!

    ReplyDelete
  8. sedap nih...suke gile sandwich BBQ die pon...huaaaa...bile nak p makan sane lg ni...jauh nau dr opis.. :P

    ReplyDelete
  9. Hehehe...dah pernah order caramel latte :-)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...