Seperti yang Mummy Ayu janjikan.....sambungan Menjejak Upin Ipin di Muzium Negara

assalamualaikum...
good morning kengkawan!!
apa khabar?
now Mummy Ayu dah kat opis..
dah mula kerja dah...
emm...kerja satu hari,
esok dah weekend..best!!!
lambat update hari nie
biasa la..baru masuk opis..
macam2 kena check..kena tgk sana sini dulu
pas tu internet pun...slow pagi nie
so..lambat la update...
macam2 nak cerita, macam2 nak story
pic pun banyak nak share
tapi satu2 key
dah satu minggu dah..
nie pic2 dalam camera Mummy Ayu
hari tu kan bawak balik card reader,
tu yg lambat tu
kan..kami sampai2 memang dapat jumpa maskot Upin & Ipin
so.....dapat la posing2..
Ian & Iris memang takut
ada games, tapi dua2 tak join
tengok ajer..
pas abis games
boleh posing2....
kami duduk depan
so..laju je la..
Upin dah siap dukung Iris dah
tapi Iris takut.
so...ini je yg dapat
3 of us with Upin
nasib dua2 pic pun ok kan?
Ian & Iris (ngan Mummy sekali) siap smile....
i like!!
ok..masuk dalam dah..
Ian posing2 kat pondok Tok Dalang jab..
Ian & Iris ngan karekter dalam Upin Ipin
yg nie Mizi ngan Upin
ada ramai lagi
tapi diarang posing kat situ
Iris..mood sgt bagus
so..banyak la snap pic dia posing2..
and Ian..
tak yah cakap la...
love this pic
macam dah besar je nampak kan?

more pic...coming soon..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. wah bestnya...semua upin ipin..tp kalau kyra jumpa maskot tu sure lalak punye hehhe

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...