Jenjalan last week.....menjejak Upin Ipin before pindah rumah

assalamualaikum..and morning semua...
hari nie last day Mummy Ayu cuti
esok dah mula kerja dah...
kejab plak rasa
mula2 cuti hari tu, rasa macam lama
sekali dah nak mula keja
rasa sekejab plak
~~~
ok...meh cita pasal Upin Ipin plak..
Menjejaki Upin & Ipin
details ada kat sini
so...pagi khamis tu..
siap2..gie mamam breakfast dulu
my hero....macam anak bujang dah
and my princess..
manja of coz..nak berkepit jer..
posing2 kat keta Upin Ipin dulu
ok...sampai dah..
Ian & Daddy tu
just on time
sampai2 jer ada aktiviti ngan Upin Ipin
sekejab jer
tapi both..Ian & Iris tak nak join
so..kami jadi penonton jer
kat enterance
Daddy beli tiket....
RM 12 untuk dewasa
RM 5 untuk kanak2 5 tahun ke atas
pas tu..masuk
tapi semua pic2 kat dalam tu..
ada dalam camera Mummy Ayu
and the best part..lupa nak bawak card reader
just bawak cabel untuk tranfer gambar dr hp jer
so..esok la ek?
hari nie layan pic yg mana ada dlm hp dulu
tapi tak banyak sgt la...
sapa2 nak gie
leh lagi nie
pameran nie sampai 31 dis nanti
sempena cuti sekolah nie
ada pameran lain gak
reflisia (yg ada baju kawin Norman & Memey tu(
and ada pameran brg2 kapal karam
tapi sebab kami kejar masa
tak singgah tengok pun yg lain
kita org pegi hari tu , khamis
so..tak ramai la orang
kalu weekends...confirm ramai tu
Daddy, Ian & Iris
and
Mummy, Ian & Iris
takde pun pic berempat...
biasa la kan..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. cian kat kiter kan? selalu x leh amek gambor berempat :)

    ReplyDelete
  2. ayu,nk tanye ayu keje kat bukit aman kan?ayu ade tak kwn2 yg nak tukar ke putrajaya utk jawatan pt (p/o)?

    ReplyDelete
  3. wah2..rajin nye kejor..kejor yob kejor..haha

    ReplyDelete
  4. wahh..best best !! rambut ian pacak!!!!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...