Hero Mummy...

Hero Mummy...

pagi ni...kuar kat FB  throw back pic ni emm..hero Mummy Ayu... 7 tahun lepas masa dia tadika bergaya memang serah kat dia sinc...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning semua بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ  آمِيّنْ آمِيّنْ يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّن...

Read more
Alhamdulillah...dah bertudung dah princess Mummy Ayu

Alhamdulillah...dah bertudung dah princess Mummy Ayu

alhamdulillah.. the only princess & bam bam Mummy Ayu ni dah terbuka hati nak bertudung takde paksa2... even Mummy Ayu siap s...

Read more
Kenanganku...

Kenanganku...

balik tu singgah pandan indah lalu depan rumah lama kami town house kat pandan indah tu sapa kalau follow blog Mummy Ayu dr awal ...

Read more
Superpark Malaysia - K.Avenue

Superpark Malaysia - K.Avenue

assalamualaikum salam khamis good morning semua ok..sambung cita jalan2 masa balik cuti last month tu (tak abis lagi kan.... he he ) ...

Read more