Cepat la tumbuh ye gigi

Cepat la tumbuh ye gigi

sian dia gigi nak tumbuh... gusi bengkak selasa lepas dah gi dentist dah dpt mc 1 hari but semalam pun tak sekolah lagi dah s...

Read more
Habitat project

Habitat project

siap dah yeah!!! habitat project utk sekolah Iris last week cikgu email dah siap2 mana yg patut, cari idea mula nak buat jungle...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat selamat pagi :-)

Read more
Be strong!!!

Be strong!!!

assalamualaikum salam khamis  good morning semua penattt... keja kat opis keja2 kat umah of coz, yg tak pernah settle ragam...

Read more
Men'decoupage' balik..selepas lama bercuti

Men'decoupage' balik..selepas lama bercuti

lama tak layan decoupage balik kampung cuti pas tu naik kerja..busy2 plak so...weekend lepas, dah gi beli barang2 semua leh la mula bal...

Read more
Tolong Tuisyenkan Hati Saya

Tolong Tuisyenkan Hati Saya

satu lagi novel dr Syamnuriezmil yg baru settle Mummy Ayu baca and best sgt sgt!!! "Tolong Tuisyenkan Hati Saya!" abis je ...

Read more
Sakit gigi la pulak

Sakit gigi la pulak

semalam... masa nak balik lunch tu dapat call dr nurse kat sekolah suspen gak... Iris sakit gigi nurse dah kasi ubat, but she did com...

Read more
Have a nice day!!!

Have a nice day!!!

assalamualaikum salam rabu good morning semua :-)

Read more
Bakal Menantu Mak Awak

Bakal Menantu Mak Awak

lama sgt tak wat review novel and lama sebenarnya..dah tak baca novel mood membaca ke laut... so..jom baca skt.. revie Mummy Ayu ...

Read more
Setem 7 eleven

Setem 7 eleven

semalam...leh gi amik hadiah yg kumpul2 setem tu every year, 7 eleven kat sini ada wat kumpu2l setem tahun pertama Mummy Ayu sampai.....

Read more
Mood rajin ...

Mood rajin ...

weekend lepas... kan cuti 3 hari ...long weekend so..mood rajin masak tu...ada lah sabtu gi pasar..beli daun pisang ahad petang.....

Read more
Pink skull

Pink skull

weekend lepas jenjaan jumpa ni tengkorak colro pink & hijau wah!!! comei jer tak scary langsung chupa chup punya  t...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam selasa good morning semua!!! rasa mcm hari isnin sbb baru mula kerja :-) next week sekali lagi cuti...

Read more