Hobi membaca

Hobi membaca

pinjam & share entry dr Sha ~ Kasihku Amani sbb rasa nya isu ni menariks and alasan2 tu...emmm Mummy Ayu ni memang suka membaca...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat  good morning semua.... اَللَّهُمَّ صَلِّى عَلَى مُحَمَّدٍٍ، وَعَلَى آلِهِ مُحَمَّدٍٍ

Read more
Cucoq udang sempoi

Cucoq udang sempoi

petang sabtu.. ada even tgk wayang but Mummy Ayu tak join  pun tapi dah janji nak buatkan cucoq udang sbb lepas tgk wayang ada ...

Read more
Lepak-lepak...dihujung minggu

Lepak-lepak...dihujung minggu

ahad tu...wat choc brownies utk minum petang maafkan senget benget potong tu Iris yg potong, dia tak leh nak makan...tolong potong ...

Read more
Breakfast jab...

Breakfast jab...

assalamualaikum salam khamis good morning semua!!! dah sarapan ke belum? Mummy Ayu baru nak ni.. bismillah malam semalam hu...

Read more
Jumaat Malam

Jumaat Malam

tahun ketiga .. sambut national day & reception kat sini tahun pertama & tahun kedua mula nak datang awal but sbb Iris...

Read more
Jumpa member datang...

Jumpa member datang...

last wekend... ada 2 org kawan datang holiday kat sini but sbb busy & kelam kabut ngan Iris tak sihat dapat jumpa sorang je..Isni...

Read more
Nak tumbuh gigi geraham...kiri & kanan plus ulser....adoi!!!

Nak tumbuh gigi geraham...kiri & kanan plus ulser....adoi!!!

kesinambungan entry sebelum ni & entry ni dan yang ni balik dr jogging, ngam ngam masuk rumah dpt call dr school nurse Iris n...

Read more
Lumpini Park - Monday morning

Lumpini Park - Monday morning

minggu lepas mcm full & pack sgt rasanya mana ngan keja plus layan ragan Iris sakit gigi tu bekejar ke sekolah  2 kali ke sepit...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam rabu good morning semua!!! :-)

Read more
Malaysia day!

Malaysia day!

assalamualaikum salam selasa good afternoon... and its never too late Happy Malaysia Day!!! proud to be Malaysia'n "huj...

Read more