Doktor Cinta...satu hari je dah abis....

semalam pagi....mula baca..
pagi tadi..baru jab nie abis baca....
Doktor Cinta..best sangat
Mummy Ayu memang minat baca novel..
dar dulu...
masa sekolah rendah..minat sgt baca buku penyiasatan
Hardy boys...
pas tu bila meningkat remaja..
suka baca novel..
akadiat akashah...
now dah dewasa...
suka lagi baca novel..
but more ke novel yg matang la...
paling suka..Alaf 21 & Kaki Novel..of coz....
and...yg the latest...Doktor Cinta
best sgt...
tu yg laju je baca..
semalam pun tido kul 12 lebih....
sbb layan novel nie...
:-)

mengisahkan Mazliana nie...
kena berlakon jadi tunang sementara kepada Tengku Iskandar
mula2 tak suka...
tapi lepas mcm2 berlaku..
halangan dr Tasha & Julia Hana
parents meninggal dunia
diperangkap tangkap basah
merajuk bawa diri ke luar negara
hampir kawin dgn orang lain
hampir kena langgar..
dan macam2 lagi la..
baru la dia sedar dia suka & sayang kat Iskandar
& boleh terima Iskandar

bab pelbagai halangan tu yg buat best tu....
so..sapa2 lum baca..leh la baca..
Doktor Cinta

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

12 comments:

  1. adik sha adelah dok usung buku ni merata...sha pandang sbelah mata ja...but pasni nak pandang pakai dua2 mata plak

    ReplyDelete
  2. akak dulu2 rajin gak layan hardy boys dgn nancy drew..hihi :)

    ReplyDelete
  3. Myra pun dah lama tak layan novel lepas grad Dip 6thn lalu :)

    ReplyDelete
  4. Oh ya, baru teringat, last layan novel Kasih Yang Suci, masa drama Nora Elena tgh meletops ;)

    ReplyDelete
  5. Nanti nak pinjam la Novel Dr Cinta nieh :)

    ReplyDelete
  6. pinjam bley....?? he he....

    p/s : sist, u've been tagged!

    ReplyDelete
  7. mmg best sgt.. ila dah khatam 2 kali... rasa xjemu baca citer dia

    ReplyDelete
  8. Baru je abis baca novel ini last weekend.. kalau best tuh rasa cepat je nak baca abis..kdg2 tuh melarat2 sampai ke tengah malam.. :)

    ReplyDelete
  9. mak aih..cepat naaaaa

    ReplyDelete
  10. seronoknyeee klo ada geng yang sama2 gilakan novel ni..mira bolehh sampai x tido sebab baca novel tau..even esok ada kuliah, tapi sebab jalan cerita dia menarik, sanggup tahan mata..;p mummy_ayu dah baca novel akhirnya sebuah cinta belum?

    ReplyDelete
  11. aku dah lama x baca novel..
    masalah bila baca novel melayu..cepat sgt habis.

    masalah bila baca novel omputih...bertahunlah pulak nak abis...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...