Malam hari Isnin....

isnin malam tu
dah siap2 semua..
kuar jab
ke mana???
ke JJ Cheras..
sbb dah lama sgt Ian request nak ke JJ
sbb apa lagi
nak main la....
suka la hero nie
1st..main game hopping nie..
amik..lompat puas2..
siap jadi top scorer lagi
pas tu..
"Mummy, Ian penat la...tak nak main game tu lagi"
he he he..
main game tembak2 air pulak
tembak air lagi
Iris tak banyak sgt main
dia follow je abang dia
pas dah puas main
misi..
nak cari hadiah birthday for Iris
suruh dia pilih sendiri
and ada 2 benda yg pilih
tapi kami pilih...
mana boleh citer
tak suspen la
and she was so sporting
tak main pun lagi hadiah dia..
Ian yg busy nak main
so...balik umah terus simpan
lepas tu..mamam time
tanya Ian & Iris nak makan apa?
Iris tak kisah..
Ian...nak KFC
so..KFC la dinner kami malam tu
balik..dua2 pun lena..
dah kepenatan la tu
happy bila tengok anak2 happy....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. mmm memang kalau anak happy ibupun happy.. harap anak dapat perasaan itu... dah adapun hadiahnyer kan...

    ReplyDelete
  2. lama x bawak Dania makan KFC...Dania sgt suka kalau pi tempat mainan mcm ni..dia leh leka jap..sesekali kena bawak at least fresh her mind..x kan nak belajar jer kot..

    ReplyDelete
  3. dengan anak2 bila spend masa and tengok diorang hepi rasa bahagia sangat kan....

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...