Mommy's little man...finally kita bersua juga, walaupun kamu lena jer...

nie aktiviti semalam petang..
tapi memang dah ada dalam plan dah
cuma tertangguh2..
ingat nak gie sabtu..busy
ahad..dia plak balik kampung
isnin....alhamdulillah..
dapat gak gie..dari Nilai pagi tu..
terus jatuh cinta
bila sekali tgk rompers
tambah2 dah lama tak beli baju baby
hasil tangan yg dah diadjust2..
dicampur2...
jadi la macam tu..
satu hadiah je...yg nie kat belakangnya...
suppose kami dah jumpa masa jamuan raya umah parents Mummy Ayu hari tu
tapi ada sedikit halangan
so..semalam..berjumpa
so..leh la jumpa sekali hero nie..
masa raya ari tu Mira pregnant lagi
semalam..dah 2 minggu lebih dah..
hero yg dinanti2 oleh Mira & hubby dia
baru gak kenal ngan Mira nie
dlm blog nie la
semalam pun.. 1st time la jumpa
tapi sembang..mcm dah lama kenal jer..
mcm dah banyak kali jumpa la..
masing2 pun peramah
so..ok ajer....
snap by my hero Ian..
suka masing2 leh tengok baby..
tapi baby tido..
so tak leh la kacau2...

apa pun..
seronok la semalam
jumpa geng blogger...
kenal2..
harap2 pas nie kita leh jumpa lagi..
:-)

so far..alhamdulillah la
jumpa geng blogger semuanya peramah2...& friendly sesangat

* citer raya lum mula lagi nie
esok la yer...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. putih nye beby tu..suci je..

    ReplyDelete
  2. kak ayu : tqvm for d entry ye! nice to meet you too. nnt leh jumpa lg k~

    tihara & dia : on behalf of baby, tengkiu aunties sebab kata saya cute. hehe

    ReplyDelete
  3. harapan dapat jumpa geng blogger cool cam mummy ayu ni....

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...