Pemenang entry kreatif pula jatuh kepada..........

ok...seorang lagi pemenang
untuk..
untuk entry kreatif...

tahniah kepada.....
v
v
v
v
v
v
v
v




tahniah!!
sama gak macam tadi..
emailkan alamat ke.. idayualwi@yahoo.com
atau
tinggal kat komen box entry nie pun boleh
Mummy Ayu takkan publish kan..
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. Alhamdulillah... syukur..

    Terharu sesangat, terima kasih kerana menghargai usaha Nida.

    Menggigil lak rasa tangan ni... gembira tiada kepalang..hehe.

    Sekali lagi terima kasih buat Mummy Ayu..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih tidak terhingga buat Mummy Ayu kerana memilih entri Nida sebagai pemenang...akhirnya usaha Nida berbaloi.. syukurrrrrrrr. Moga Allah melimpahkan rezeki buat Mummy Ayu sekeluarga dan mempermudahkan segala urusanmu... ameeeeeeeeennnnnnnn.

    Ini maklumat Nida:

    Hasnidar bt. Muhammadon,
    No. 2, Jalan Kuini Utama,
    Taman Kota Masai,
    81700 Pasir Gudang,
    Johor.
    07-2521735

    Sekian, terima kasih sekali lagi.. :)
    Wassalam

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada pemenang... ;D

    ReplyDelete
  4. congrats,...
    sorry yu aku tak join aritu..
    mmg takde idea sgt..
    dah lah cv5 aku takde..klu tak aku lama dah join contest design2 nih.
    hihih

    ReplyDelete
  5. tahniah kerana sangat kreatip...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...