Hari tu kasi orang suprise, kali nie dapat suprise plak....

kali nie Mummy Ayu plak yg dpt suprise
balik seremban
last weekend
dapat sampul surat nie
aik.....apa tu?
rasa takde menang apa2 giveaway..
bukak2 tgk..
cantikkan?
kreatif je
and nie daripada...
sebab Mummy Ayu buat review pasal blogshop dia
(masa Mummy Ayu beli book mark cute tu & nak order lagi)
sweet...
actualy kad nie dah lama sampai..
sbb tgk kat sampul surat tu cop 26 september .
tapi Ibu Mummy Ayu tak ingat
sbb terselit2....
apa pun...dah selamat dah Mummy Ayu terima
to Tihara dear..
tq so much sesangat
love it..cute sgt
harus tampal nanti kat opis....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. hehe..mmg dah lama nk tanya sampai ke tk kad ni last2 saya lak yg lupa.. ni masa mula2 belajar nak buat kad..thanks ayu :)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...