Tiup lilik kek kecik jer...

petang semalam balik keja..
gie bakery kat area umah tu
as usual..
on the birthday it self..
Mummy Ayu akan belikan kek kecik la
sekali semalam....takde
so..beli one slice each je la
untuk tiup lilin
suka jer diaorang
(kanak2...senang digembirakan)
emm...
siap nyanyi lagu happy birthday
tu yg muncung2 mulut masing2
and yg bukan birthday pun
sibuk nak tiup lilin gak...
and..
birthday girl...
potong kek..
suka..."nanti ahad kita potong kek Dora yer sayang"
Iris..angguk ajer....
:-)
semoga kamu membesar jadi insan yang berguna..amin..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. potong kek dah dia hehhehe...
    seewt je dua badik ni baju kaler sama heheh

    ReplyDelete
  2. suke la dia..dah pulak ada kwn meraikan ...si abang tu.. ^_^

    tak sabar nk tunggu anak dua..hee~

    ReplyDelete
  3. kecik pun comel yg penting birthday girl hepi selalu :)

    ReplyDelete
  4. hikssss..sweet jek..besday girl sorang jek..lg 1 tu utk mak besday girl ke? ahaksss:p

    ReplyDelete
  5. happy birthday dear Iris.always be a gud girl to mommy n daddy ye..

    *dia berapa tahun ye mommy..?memang beza sehari je birthday Iris dgn Yenyen..

    ReplyDelete
  6. setiap yang menjadi ibu akan harapkan yang paling baik untuk permata hati kesayangan kan...semuga iris menjadi yang terbaik untuk mummy nya...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...