Gown yg sama..masa yg berbeza...

semalam baik keja
saja je kasi Iris pakai gown nie..
sbb tahun depan tak muat dah nie....
semalam..
2011
and..
yg nie
last year..
masa gie wedding
and
2009
nie nak gie buzzday party kot kalu tak silap
emmmm..
lama leh pakai baju gown nie..
gown nie hadiah dari Cik Net
masa buzzday Iris 1 tahun
see....sampai 3 tahun leh pakai..
and its still looks new
tq so much cik Net!!
(gown nie sama ngan gown Arissa
pun sama leh pakai lama.. :-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. geram tol tgk iris..hehe

    ReplyDelete
  2. wow special tu..sebab tu still muat lagi.. :)

    ReplyDelete
  3. lyna pun ada... gaun2 nie mesti sendat kat dada meka kan..

    ReplyDelete
  4. comey jek iris ni..
    tahan lama ek gown ni
    nmpk cam baru jek

    ReplyDelete
  5. my Kira pun ade dress nie tapi sayang, dah x muat dah huhuhuhuuuu

    ReplyDelete
  6. COMEL IRIS...PANDAI BERGAMBAR...ANAK MUNNA PAYAH NAK SURUH BERGAMBAR

    ReplyDelete
  7. Gaun nie mmg masih elok lagi kan mcm baru je. Itu yg buat nak pakaikan balik kat Arissa hari tu, tup tup fit her nicely lagi ;)

    Boleh simpan utk next one...hee hee...kalo ada :D

    ReplyDelete
  8. sama cute tapi untuk umur 3 years ni nampak matang sket..buleh called anak dara dah...:D

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...