Mini choc cakes...

petang sabtu lepas punya project....
baking
deco
packing
serving
untuk apa?
bila?
to be continued
busy la ari nie...
nie pun nasib banyak dah siap upload gambar masa weekend lepas..
so..just tambah2 wording jer...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. tau dah..mesti untuk bezday party ni kan...

    ReplyDelete
  2. cantik bekas mini choc cakes..
    sedapnyaaaa...

    ReplyDelete
  3. wah comei jek
    xpenah lg wat dalam bekas ni
    kita nye coklat kek xleh wat dalam cup
    ritu ada try wat dalam cupcake nye bekas
    dia dah sejuk dia turun kek tu jadi sikit je

    ReplyDelete
  4. wahhh kita pun ada misi nk buat benda ni tgh pk nk letak dalam bekas cam mana sbb for potong jambul kyreen nnt..tgk n3 ni dah ada idea hehhe

    ReplyDelete
  5. ish..mcm sedap je choc cupcake tu..

    ReplyDelete
  6. shadiana ~ salah..

    Qhaifa Nur ~ tu yg berkenan tu..

    Nana ~ nasib baik resepi Ibu Ayu nie ok jer..
    cuma Ayu la buat.tak sama tinggi sagt..he he

    Adlin ~ dah dapat idea dah? tu yg best share2 kat sini..

    Diah ~ cedapppp

    ReplyDelete
  7. rajin nya!!! tetiba lapaq choc cake.....

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...