Someone birthday is just around the corner...tapi tak prepare apa pun....

dlm bulan nie
ada 4 celebration...
dlm family Mummy Ayu
1st..my birthday
2nd....Iris punya birthday
3rd wedding anniversary parents Mummy Ayu..
4th birthday my beloved sis in law...
tapi..yg paling meriah & dinanti2.
of coz la b'day princes bam bam nie..
sayangnya tahun nie..
Mummy Ayu mcm takde mood sgt nak celebrate..
sbb....
mood nak pindah umah
so..takde la plan nak buat party2 pun
sbb dah plan & dah ada idea
nak buat sekali b'day party Ian & Iris
plus house warming kat umah baru..tahun depan
so...mcm takde celebrate apa pun
tapi ...mcm tak best plak
so..tanya ngan Daddy..
Daddy kata..dia dah tempah kek ngan pastry chef dia
emmm...nak sambut kat mana???
Mummy takde mood nak party pun...
sekali Daddy kasi idea..best punya...
apa tu???
akan diupdate kan nanti
bila dah confirm key..
(tapi yg kali nie sambut ngan family jer tau)
so..meh layan jab
pic2 b'day Iris yg lepas..
and insyaallah..
nak buat giveaway gak sempena b'day Iris nie
tunggguuuuuu.....
1st birthday...kat KFC
2nd birthday..kat rumah
with family..
4 of us
2 tahun tapi dah 5 kek
mcm mana tu?
1st b'day..3
2nd b'day...2
3rd b'day nie..confirm gak more than 1

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

Jemputla komen di sini...