My Wishlist for 2011

sempena ari ni tarikh cun
11.1.11
Mummy Ayu nak share pasal wishlist tahun nie
(baru nak buat wishlist..he he he)
tapi baru 11 hari
kira ok la kan....
my 1st wish list untuk tahun nie...
family vacation
sama mcm tahun2 yg sebelum nie pun
harus ada family vacation
paling kurang pun sekali
mcm tahun lepas...gie A'Famosa..best sgt
pas tu gie mandi kolam kat umah dusun, 2, 3 kali gak..
gie PD....2, 3 kali...madi kat wetworld..
semua best...
tahun nie tak tau lagi ke mana & bila
tapi harap2nya ada la vacationnya...
-------
2nd wish list....
nak tukar hp....
carry foward wishlist tahun lepas...
ada 3 cadangan spt yg kat sini
tapi nie no. 1 la..Aino...color putih..cun...
-----
3rd wishlist...
nak pindah umah...
ke mana? dah ada locationnya
nanti dah confirm, dah ada pic yg leh dikongsi
baru Mummy Ayu share kat sini
nie nak kongsi story..
pic pun tak de lagi
------
lepas dah pindah umah
4th wishlist nie
khas untuk Ian..

nak daftar Ian gie tadika
sian anak Mummy nie lambat school
sbb nak pindah umah
so..bila dah settle pindah umah
harus antar Ian gie school
-----
kalu ada wishlist for Ian
harus la ada untuk Iris
5th wishlist for Iris


nak ajar Iris...potty training...
hah..mencabar nie
tapi nak try tahun nie gak
sbbnya..Ian dulu potty traning time umur 2 tahun lebih gak
time Mummy Ayu dalam pantang Iris
so....Iris pun harus try mula dr umur 2 tahun lebih gak
-----
6th wishlist..
nie kira wish list ujung2 tahun
kalu tak dpt tahun nie
carry foward tahun depan
nak beli lappy color pink
senang nak update blog...
senang nak online
tapi nie kira wishlist tambahan la
sbb..ujung tahun Ian & Iris dah makin besar
so..tak mau la berebut2 ngan diaorang
and diaorang pun dah paham
so...leh bawak berbincang..share2...
time nie pun harap...semua dah ok..dah stabil
baru nak beli laptop
------
so..bila dah ada laptop
harus la ada nie....
my 7th wishlist

broadband
baru la senang nak online kat mana2 pun
-----
lain2 wish list akan diupdate dr masa ke semasa
kalu ada yg nak tanya
tak nak ke tambah sorang lagi?
hah...jawapannya
nie wishlist untuk 2 tahun lagi...
relax dulu la for Mummy Ayu
sbb dah ada sepasang
so..nak kasi perhatian penuh dulu
untuk my hero Ian & my princess Iris

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. hehe..bgs..wishlist ko sume bentuk kekeluargaan..bkn utk diri sdiri jek..hehe

    ReplyDelete
  2. moga impian jd kenyataan k..yg 1st tue sure dpt tue..

    ku pn x tau nk vacation kt mn nie..this year kena save psl nk dptkan investkan RM jugak..

    ReplyDelete
  3. huh
    byk tol wishlist ko
    ahahah
    aku selepas 11 hari..
    dah dapat dah..
    huhhu
    yg lain - lain?!
    insyaa Allah..
    reveal byk2 kang tak jdi nti haru.

    ReplyDelete
  4. Suziey ~ he he he..dah kawin & ada anak nie..semuanya banyak pikir family dulu

    Gie ~ tu la..ku pun tak tau lagi nak gie mana & bila

    Ayu ~ aku pun ada yg dah dpat..tunggu esok... :-)

    ReplyDelete
  5. salam mummy ayu..ok je lwt 11hr,at least ada gak perancangan berharga utk thn ni,smoge tercapai smua impian yea!!

    p/s:sy suka wistlist ke6-laptop pink!

    ReplyDelete
  6. byk nya wish list..

    moga tercapai...
    pss.. yg pink tuu.. memang cunn..

    ReplyDelete
  7. waah pnjg tu wishlist..hehe...Insyaallah termakbul hendaknya! Amin...^_^

    ReplyDelete
  8. semoga termakbul sumernye insyaAllah..tang cuti tu mmg tiap2 tahun azam xpenah berganjak ;p

    ReplyDelete
  9. byk ny awishlist kak u..semua nya best2..

    smga tercapai ye! :)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...