Dia & kasut..ibarat lagu & irama

kalu dah masuk bab kasut nie
leh agak la kot sapa kan..
lagi update untuk kawan sorang nie
sama mcm entry nie dan nie
nie pic semalam pagi dia antar
as usual...kalu sapa yg kenal dia nie
memang tau...Net nie memang suka giler ngan kasut
time kursus pun..still ngan kasut..
tapi kasut yg pesen lain la..
bersesuian la dgn kursus dia
---
yg nie la pagi nie....
ha..Net in uniform
tapi tak nampak muka la plak....
nie pun tadi pagi..
dalam class...dah boring la tu
kalu Mummy Ayu pun confirm boring
tambah2 bila ingat ari ni jumaat
dia dah siap msg tanya..
"ari ni bachelor party kat mana?"
mana leh bachelor party takde ko...
ko je yg sanggup bachelor party tanpa aku.....
tapi dah ada projek gak la ari nie
apa tu..tunggu petang cikit baru story...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. lame killer tak nmpak nett kat belog...rindu same nett...

    =)

    ReplyDelete
  2. hihhi..sabar jer korang..but cute jer geng barchelor party korang..:D

    ReplyDelete
  3. blog addict tul nett yerk..... syabas ayu coz dapat tolong nett update aktiviti dia walo bukan dari PC @ lappy.. so, kami tau le aktvt dia kan..

    ReplyDelete
  4. fomfuan lain sibuk ngan enbeg..kawan ko sibuk ngan kasut je yek

    ReplyDelete
  5. net beruniform apa tu..cam polis ada, kastam pun ada..ngee..nyibuk jer. =P

    ReplyDelete
  6. to kak ina: uniform polis...ayu tak pi traning ke?

    ReplyDelete
  7. keep it touch betul 2shbt ni..hehe...

    ReplyDelete
  8. cik puan akish ~ tu la, 2 minggu sunyi...ayu updtae kat sini jer..

    Gie ~ :-)

    mazmadi ~ try update kat blog dia...cam susah lak bab nak upload pic tu..

    sheila ~ tau tak pe..

    mamalieyna ~ polis...

    Anje ~ ayu bukan polis..kakitangan awam je...

    Farra ~ :-)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...