Dinosour2 yg kami jumpa...

penat dah citer pasal gie dino ari tu
tapi still nak citer gak
banyak sgt snap kat sana
so..kali nie..layan je la pic dinosour yg Mummy Ayu snap2
nie antara dino2 yg ada kat level 2 tu
paling suka yg nie....
scary je
zoom cikit
ha....yum yum...
tak baca apa nama pun
sbb dok busy snap sana sini
sambil layan Ian
kejab2 kang
tukar dukung Iris ngan Daddy plak
Iris memang tak nak jalan langung
tambah2 dlm bilik gelap nie
tulang gemulang


yg nie siap ada telur lagi
hah..yg nie dah bertelur
ada little dino
gerak2 lagi
majoriti nye boleh gerak
so..bila ada yg tak bergerak
Ian mesti tanya..
"kenapa dia tak gerak2 Mummy?"
Mummy jawab senang je
"bateri abis.."
he he he..
-----
ada banyak lagi
tapi dah larat dah nak upload
and bagi yg tanya bila abis..
31 May 2011
so..sapa2 lum gie, nak gie..sgt la digalakkan
seronok sgt...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. ermm akak pernah bawak kids dah .. masa nie ada di ktn .. ok lah .. budak2 leh tahu tentang sejarah sains binatang purba kala nie :))

    ReplyDelete
  2. Km pnh p pameran dinosour ni, ms tu bt kat Jusco, mmg best p ctu, anak2 lg la suka, tp si Danies mula2 takut, jenuh km pujuk2 dia, pas ok xtakut dah, dia plk xcited lbh...hehe

    ReplyDelete
  3. tgh pujuk hubby utk dtg ke sini
    ada gak aktiviti di hujung mggu nie kan

    ReplyDelete
  4. huhuhu...ni kalau bawak aleesya tgk ni..mau di jerit2 sebab takut...hehe

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...