You two....really make my day!!!

pic snap semalam petang
masa tgh buat 'projek' Mummy la.
Iris bangun plak
nasib dah dekat nak siap
so.....sempat la snap2 jab...
buah hati pengarang jantung
Mummy & Daddy...
my hero ... Ian
my princess ... Iris
rasa dah complete dah
ada anak pun sepasang
mcm Farra ckp kat entry dia la
bukan senang dah dpt anak sepasang...
ada org tu..no 1 boy, no 2 boy, no 3 baru girl
or sebaliknya..
so..rasa syukur alhamdulillah sgt2
sbb bagi rezeki & harta yg tak ternilai nie....
plus dua2 pun sihat...alhamdulillah..
tomei ..... alhamdulillah
dan diharapkan besar nanti dua2 jadi insan yg berguna
jadi anak yg soleh & solehah
dan jadi anak yg taat pd Tuhan, pd ibu bapa, pd org tua...amin..
cuti semalam dok umah je pun
tak gie mana2...sbb Daddy keja
rasa enjoy sgt...have fun..
sbb nya..ada 2 org nie
Mummy & Daddy sayang sgt kat Ian & Iris....
love u both so much sgt2..!!!!
muah muah!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. aku nengok bebudak nih
    tak sabo plak nak tggu setot dengan ara beso mcm nih..
    huhuhuh
    kecik2 ni pun dua2 kuat meri...
    adeh..
    jenuh nak leraikan..tpi time baik,baik giler..

    ReplyDelete
  2. tu la kan..dh complete rasanya..tomei, sht...smga besr jd anak yg baik2..aminnn..iskk rasa sedih pulak...

    ReplyDelete
  3. itula...
    mmg sgt2 bsyukurkn...
    lya time petnant asya dlu mmg hrp sgt2 dpt kmbar boy n girl.. sbb tau lps tu dh xleh mgandung lagi:-(

    ReplyDelete
  4. betul tu...bukan senang nak dapat sepasang cam ni..kurniaan tuhan tu...

    wahh..iris sangat2 comell..

    ReplyDelete
  5. sykur pd anugerah Ilahi..iris semakin pndai berposing..muahhhh

    ReplyDelete
  6. canteknya gambar iris yang last tu..posing model sungguh2....hehehehhe..su pun syukur dah dapat sepasang..cuma kita terbalik je..su sulung pompuan 2nd lelaki...apa2 pun..syukur atas rezeki allah ni..

    ReplyDelete
  7. anak mmg harta yg tak ternilaikan..wonder camne manusia2 ni sanggup buang anak yg dah susah payah dorang peknenkan..lahirkan. ish ish ish

    **gamba last tu cekci ooo mulut iris

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...