Balik keja pun sempat posing2 kat umah pulak...

dah berterabur dah entry Mummy Ayu
tadi pic Isnin,
yg nie pic jumaat..
pas nie baru entry ari Sabtu
ok ajer la yer...
----
jom layan lagi pic posing...
snap on friday
baru balik dr kena
Ian sibuk..nak amik gambar lari2 tu
(set timer)
ye la.....
yg nie tak la..
Mummy yg snap
bam bam nie
tak lepas2 lagi Iris nak buat peace....
3 of us..
see...Mummy pun lum bukak tudung lagi
memang baru sampai sgt...
Ian..bukan main lagi pose kat tepi Mummy tu
Mummy pun pose jugak
mcm over plak
he he he
Iris...try lagi nak buat peace.....
yg nie pun set timer jugak
Ian tak kasi Mummy snap kan....
bantai la Ian
kalu tak ikut kang
ngamuk satu rumah...
bila ikut..baru mood dia ok jer....
mcm2 ragam anak2 nie kan....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. ehehehh pandai budak2 tu posing2 .. mummy kenalah layan kan .. :)
    kalau akak mcm tu jugak cuma skrg nie payah sikit nak take picture

    ReplyDelete
  2. mcm2 ragam dorang ni....cute...hehe

    blk umah pn smpt posing2 ye..hikss

    ReplyDelete
  3. so sweet dua beradeq ni...kalo pakai DSLR cun ni gambonya...HB untuk iris

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...