Chef Tecik....

malam semalam tertengok plak citer nie
hari tu ada tgk preview dia kat 8tv
ingat nak tgk ari ahad nanti
sekali bukak 711 malam tadi
citer nie
layan gak...
Junior Masterchef
umur kids tu antara 8 -12 tahun
tapi masak foodss....
dah mcm chef terror2 dah...
masa diaorg kasi 45 minit
kena plan menu berdasarkan apa yg diaorg kasi..
than masak, deco
siap buat mcm fine dining punya foods tu
Mummy Ayu nie belajar 3 tahun amik dip lagi
baru la leh buat foods mcm tu punya cun
diaorg....unur baru 10, 11 tahun
dah leh buat
yg budak topi merah tu
paling muda...8 tahun...comel jer
masak malam tadi
mcm cabbage roll ada stuffing mcm tu la
judge pun puji..cedap...
nanti nak tgk lagi
sbb comel je tgk bebudak ni masak..
mcm pro tu..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

11 comments:

  1. perghh caya lah kan..sure mmg diaorang nie minat masak..:D

    ReplyDelete
  2. wah... menarik kan tgk budak2 ke dapor. harus tengok next episode

    ReplyDelete
  3. kena tgk ni...i pun dah terror masak..hehe buat malu dgn chef kecik je

    ReplyDelete
  4. suka layan top chef...lani nak layan junior top chef plak la...mesti cute budak2 ni masak

    ReplyDelete
  5. Klu chef2 kecik kita di rmh tu teror msk camtu, lega la kita bl blk rmh, makanan siap terhidang...syurgaaaa...

    hurmmm...berangan...hahaha...

    ReplyDelete
  6. perghh....omputih nih kan..apa2 pun semua dia start dari umur muda...kita plak selalu pk kesian kat anak kecik lagi...:) kena ikut lah apa2 yang baik mcm ni kan....

    ReplyDelete
  7. pasni malaysia pon ada cef kecik
    iris &ian hehehe

    ReplyDelete
  8. yg junior nye kul brapa ayu? yg aku tgk aritu dewasa punye...tp bestlah. aku ni slalu aje miss rancangan tv kat astro ni sbb lupa...n sebab byk sgt channel..confuse jap

    ReplyDelete
  9. dok layan marathon gak smlm 2 episod..hehehe..best kan!kagum jek tgk..kalah makcik bambam nie..heheheh

    ReplyDelete
  10. waaaa..hebat betul diorg ni..kecik2 semua tu lagi

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...