mana satu nak pakai nie..?

ha...amik..
berderet 4 atas meja...
table calender 2011
pilih punya pilih punya pilih...
Mummy Ayu decide nak pakai yg nie..
sbb pic pemandangan yg sgt cantik..
every month cantik2....
baru dpt tadi..
dapt 2 hari nie
yg nia dan yg nie...
sama compony..
memang satu set kata dia.
Mummy Ayu dpt 1 set
boss dapat 2 set...
yg nie plak dpt 2 hari lepas
dr kawan boss
before ni pakai yg nie
tapi ari nie tukar baru
and yg nie plak
1st sekali dpt...
sayang sbb ada tempat untuk notes..
pun letak gak atas meja
sbb kalu urgent senang nak amik kertas tu
and decide nak kasi yg nie kat....
tu pun kalu dia nak
tapi rasa dia nak jer..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. mamasue pun akan pilih yg mummy ayu pilih tu...but,ofis mamasue ni,tak de feeling2 nk bg calendar ke tahun ni...dah brapa hb nih tak dpt2 lg nih...

    ReplyDelete
  2. kalau ila ila nak mascargo tu.. boleh tulis note kat situ..

    ReplyDelete
  3. amboih siap rahsia2 lgi nk kasi kt sape..kasi kt aku je la..ekekek:D

    ReplyDelete
  4. kira ok la thn ni byk gak dpt kalendar... kita tak berapa ada kalendar thn baru ni

    ReplyDelete
  5. kita table calendar dpt satu je....diari dpt smpi 4...kasi org je..hehe

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...