Baru nak update citer lunch date minggu lepas....

as salam
selamat pagi
dah minggu ke 2 di tahun 2011
lambat update blog pagi nie sbb as usual
monday morning..busy...
so...meh layan pic2..lunchdate friday lepas
try nak upate ari tu jugak
tapi tak sempat sbb balik awal..
apple choc Net..
yum yum..
kami org pertama yg rasa..
upacara penyampaian hadiah kpd Suziey sbb menang giveaway
and kat situ gak dia bukak....
hope she it...
apa tu???
little froggy..
ops..lupa lak nak ckp..
kami tak jadi gie MV sbb Net lambat
abis meeting
so..kami gie mamam dominos pizza je kat bangsar
tu puns erba salah sbb cik Suziey kita puasa
tapi dia kata dia no hal...
so...
nie pizza kami
amik chic wing
plus..
breadstick....
kitaorg amik yg set for 2 tu
tu pun tak abis..siap tapau
posing2 jab ngan apple choc..
ko posa...so...cover2 cikit..
tak sabar nak makan
tapi sbb pizza lagi memanggil2..
so..yg nie leh tunggu..
tgk Suziey...
dah terliur dah tgk kitaorg makan
terus ptg tu nak buka puasa dominos gak
tapi sebelum kitaorg makan
kitaorg sorry dulu ngan dia...
sowie!!
(pic tu..lakonan semata2)
Mummy Ayu..sedang menikmati pizza
sama ngan pic kat belakang tu...
Net...makan sembang...makan sembang
busy tul..
sbb 2 minggu nie dia tak de
gie kursus...
so..nie cover untuk 2 minggu ni la...
and pas tu balik opis...
baik tul kitaorg sbb balik opis awal
ye lah sbb tak jalan2...
dalam keta
tukar2 hadiah ngan Net plak
Mummy Ayu kasi table calender
than Net kasi organizer..
suka..suka..ma acih!!
nie plak pizza tapau tadi
me..2 slices....Net..1 slice apple choc for me, Ian & Iris...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

13 comments:

  1. mesti sedap kan apple coklat tuh...:)

    ReplyDelete
  2. huhuhh
    suziey tgh nak kurus
    lani 2 kilo lebih kot nak masuk 60kg
    ahaha
    aku support kwn2..
    huhu
    weih..
    pagi2 tgh makanan..
    lapo aku!
    ahuauhauha

    ReplyDelete
  3. apple coklat?wah mcm2 nett ni kan kreatip gilela....nk je blajau ngan dia hehe

    ReplyDelete
  4. sedapnyer nampak ek=)tapi kalau domino pizza mmg lagi sedap dr pizza.Tapi kalu mashroom dia menang pizzalah.

    kalau roti sedap domino berganda2 lagi..enjoy jer nampak=)

    ReplyDelete
  5. amboi siap ada pic lakonan tak tahan tuuu hahaha..

    ReplyDelete
  6. wak.. mak- mak budak ni selalu bersama- sam erk. hehhe... chaiyok! ehh eh betul la.. suziey nampak slim ho.. huh jeles!

    ReplyDelete
  7. alahai sian si suziey ye...menahan di citu..haha..

    ku tgk pon tliur dh ni..

    ReplyDelete
  8. Su ~ sedappp..

    Ayu ~ tu la, aku tgk dia kurus dah.

    Nana ~ dia on ajer tu..

    wan ~ sgt setuju..ayu pun prefer dominos..tapi sesekali ayan gak pizza hut..

    NM02 ~ meh la cini..

    ReplyDelete
  9. woooo mmg giler best epal choc tu cuma beso sgt..hahaha klu ptg mcm wedges tu best..dpt coklat lebih..ekeke:D

    thanks wei for the prezzie..aku letak kt meja opis..selamat..

    ReplyDelete
  10. Farra ~ he he he...

    etiey ~ jumaat je la....tu la, dah kurus kan suziey?

    zura ~ dia yg kata ok...

    mamalieyna ~ cedap ...

    suziey ~ kan? aku pun rasa mcm tu...baru kids makan leh abis...

    ReplyDelete
  11. bole tahan suziey..kalo aku posa..tkde nk join p ngedate cz nanti tergoda...ehhehe

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...