Menu minum petang plak...

ok..tadi tunjuk pic b'fast..
nie share menu minum petang plak
(lunch lupa nak snap la)
hah..made by Mummy Ayu nie
dua2 buat sendiri..
yg cekodok pisang tu Ian yg request
suka sgt dia makan
pas tu minta Mummy buat
"Mummy buat la cekodok pisang yg macam Mak buat tu"
bila anak bujang dah request
harus la merajinkan diri membuatnya..
tapi yg makan dulu.......
v
v
v
v
v
tentunya
anak dara bam bam Mummy
tak abis2 nak buat peace
tapi still tak jadi2...
peace....
peace la dik...
time nie baru bangun dr tido...dah mandi
Ian....still tido.....
buat crabstick tu lebih
ingat nak goreng bawak opis
sekali tu goreng2 sampai hari ahad
tinggal cikit
so..tak jadi la plan....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. cekodok bleh jd bulat2 elok je...kita buat x jd..haha..

    ReplyDelete
  2. mamasue pun buat sekodok pisang tu tak berapa nk membulat...

    crabstick tu tinggal sket maknyenye sedap sgt la tu mummy ayu buat...=)rajinnyaaaa....

    ReplyDelete
  3. zura ~ guna tangan zura..baru leh jadi..

    ReplyDelete
  4. tgok crabstk tu, teringat kat kak suziey..heeee

    ReplyDelete
  5. rajinnye ayu buat minum petang sume..kite jek yg tak pernah sediakan minum2 ptg mcm ni..asal ptg weken jek sibuk ajak anak n hubby kuar..mmg dasar 'kurang rajin'- ayat lembut sket..ayat kasar sbb dasar pemalas..=p

    ReplyDelete
  6. mamasue ~ kalu pakai sudu, memang tak bulat..kita kena jemput2 kan dia dgn tangan...bab crabstick tu..ala cenang sgt..

    Farra ~ kenangan tu...

    lily ~ time cuti2 ni rajinla cikit, kalu time keja,....takde la..

    ReplyDelete
  7. wei rajin ko siap cucuk2 lagi cekodok pisang tu..haih sedapnya la hai..

    ReplyDelete
  8. suziey ~ he he he..Ian la suka kalu makan cam tu..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...