1.1.11...nie la keja kami......di pagi tahun baru......

sambung lagi pic2 ..... pagi tahun baru...
hah..apa lagi keja Mummy Ayu...
dah abis mamam b'fast nasi lemak
(Daddy tapaukan before gie work)
layan amik gambar Ian & Iris
so.....meh layan.. Iris..ngan teddy bear pink dia...
eee...geram ngan bear bear
jab Mummy..
lum ready lagi...

tenyum....
ayyyyanggg bear bear
puas la Mummy ajar posing cam nie
ok tak?
love this pic..
nampak manja sgt..
ke nampak ngantuk? hah..actually suwoh Iris posing tongkat dagu mcm nie..
tapi tecik lagi kan...
so...pelan2 la... yg Ian plak
bantai gelakkan adik dia
sbb tak betul posing
nanti yer... salah ke Iris posing Mummy???
and then Ian plak....
ni memang kuat posing..
dah besar senang la paham apa Mummy suwoh buat
mana ok..dua2 tangan mcm nie ke?
or...... satu tangan jer mcm nie?
Mummy...love this....
nie pun suka jugak....
hah..nie buakn pose yg Mummy ajar
nie free pose
nie plak pose ultraman
kata Ian la..
he he he..
enjoy spend masa ngan anak2..
walaupun cuma lepak kat umah jer...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

13 comments:

  1. sgt2 bam bam iris ni....geram le....mummy ajar posing ye..hehe..

    ian plak bulu mata lentik gitu..hehe

    ReplyDelete
  2. ouh i likeeee..geram btl aku tgk iris ni..gebus..

    ReplyDelete
  3. huuh
    aku jarang suke Iris..
    naper ntah?1
    ekeke..
    maybe aku jenis susah nak suke ank pmpuan kot?!
    ekeke.
    tpi Ian..
    lala..
    tak jemu mata memandang wahai ayu weih..
    ensem betol!
    mcm TOP Bing Bang!
    huhuu

    camner ko boleh conpius setot umur 5?
    nahai..
    mesti sebab badan dia beso bak juara.
    yeeeeeeeha!

    ReplyDelete
  4. suka tgk pose manja Iris tu..mata kuyu je time tu nampak sweet

    ReplyDelete
  5. zura ~ he he he..Mummy tak de keja, tu yg layan tu..

    Suziey ~ jgn kata ko, aku yg tgk ari2 pun geram..lagi geram bila dia tak nak jalan, nak dukung je.manja sunguh..

    Dark Sengal ~ tang mata tu yg Ian mahal tu...bikin cair jer..

    Ayu ~ he he he..dia ikut mata laki aku..tajam ...

    ReplyDelete
  6. comey la iris tu makin bam2 dia...ape rahsianya?

    ReplyDelete
  7. comey la iris tu makin bam2 dia...ape rahsianya?

    ReplyDelete
  8. geram betul la i tengok Iris ni.. ive been telling u on and on about Iris.. :)

    ReplyDelete
  9. Anje ~ tak de rahsia pun..Iris memang selera bab makan..

    Mira ~ kena la cepat cari adik girl untuk Emir mesti comel cam Emir jugak.. :-)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...