Hangin je pagi nie...

as salam
pagi nie mood kureng bagus
sbb hangin sangat rasanya
kenapa? mengapa?
meh nak story....
mula2..dtg keja ok jer
dok leka la dgr topik pagi Hot FM pagi nie
pasal blogging & blogger
sampai area opis
as usual..nak antar Ian & Iris dulu
baru gie park keta
sbb tak dpt parking kat area umah bb sitter tu
so...parking kat satu port ni
bukan tempat parking sesapa pun...
sekali baru nak naik
ada keta dok hon2..marah sgt la konon.. ..
sbbnya..dia nak parking kat situ
wah...mentang2 la dia bawak keta ada 'power'
bukan keta dia pun....
tapi bukan main la hon hon
mcm la Mummy Ayu parking kat 'tempat' dia
so...malas nak gaduh2..Mummy Ayu suruh Ian & Iris masuk keta
siap hempas pintu keta lagi
drive....parking keta terus kat tempat biasa
which is jauh..
kena lintas jalan besar, kena masuk pagar..
so...nak tak nak kena la Ian jalan..
Mummy kata...jalan sikit ye pagi nie Ian...exercise..
nasib Ian ok jer mood pagi nie
Iris..Mummy dukung...
Mummy pun exercise lebih sikit pagi nie
sampai umah bbsitter tanya dia
memang parking tu pakcik tu punya ker?
akak tu pun kata bukan...tap pakcik tu memang mcm tu
emmmm......what to say?
hangin satu badan je pagi nie..................

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. agaknya dia dah parking kat situ hari2, tu yg dia fikir mmg parking dia.

    ReplyDelete
  2. mentang2 die bw kete 'power'..power ke...berlagak la tu..tk suka tul org camtu

    ReplyDelete
  3. Sengal gler pak cik tu,klu nieyla la..ish..mmg akan ckp,len kali tulis besar2..tampal kat parking tu "INI PAK CIK PUNYA"..so,xde la sape nak sgt parking tu kan..eh,terover emo plak..hehehehe...sabar2 yer kak...

    ReplyDelete
  4. tu la..kkadang kita dah set ari ni nak ceria2 tp ada ja makluk2 wat kita jd bengkek ja kn...xpa ni ari dia t satu ari dia pasti kena gak kan..kan...

    ReplyDelete
  5. eksennyer org tuh...bukan main lagi...
    cam bagus jek..huhu

    ReplyDelete
  6. laaaaa klu aku mmg buat dekkk jek..lantak laaaaa

    ReplyDelete
  7. alahai...parking tu kira dia dh book la konon...sbr je la...

    ReplyDelete
  8. sabor2...biase la org camtu....

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...