Kuar kejab tengahari tadi.....and nie hasilnya...

lunch tadi kuar kejab
ngan sapa lagi
of coz la dgn dia sbb dia dah abis kursus
gie kedai kek jab..
beli brg untuk bday Ian nanti
than singgah sogo jab
tapau mamam..
nak lunch takut tak sempat sbb dia ada meeting
tapau 1901 jer for lunch
taoau mini donut for Ian & Iris
of coz
and than tapau nie
tako -sejenis makanan jepun
1st time makan
sedap gak
ada flavor ayam, sotong & udang
me beli sotong
dia beli ayam
so...kami tukar 2-2...
siap ada model lagi makanan jepun
tapi model dia org malaysia jer...
nak tgk model tako tu...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
tu dia..
he he he.. ...
-----
tanganku masih skt..
ma acih sbb ramai kengkawan yg prihatin
sayang sgt korang...
tadi ada org kat opis urut skt..
kurang la..tapi still sakit...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. model tgh tak sihat
    muka layu sgt
    kem salam aku kat net
    suh dia blik rumah nnti minum air limau suam takde gula byk2!

    ReplyDelete
  2. tima kasih sidratul muntaha, ko lah sahabat blog yang baik..tak macam BFF aku nie...dah le aku drive, aku demam, boleh dia paksa aku telan tako tu sambil tersenyum......seksa betul batin aku time tu........inilah dikatakan Chooobaaa'annnn....

    ReplyDelete
  3. dap2nya tgk mknan dlm gmbr tu..

    td mkn nasi tomato taupau cm nasi lemak tu....x kenyang arr..huhu

    ReplyDelete
  4. dah lama tak mkn hotdog 1901..klu dulu tgk wayang selalu mkn hotdog dalm wayang..

    ReplyDelete
  5. foto pertama tu sgt menggiurkan...

    ReplyDelete
  6. oit xajk aku pungggg!! jeles la ni..

    ReplyDelete
  7. lama tak mkn 1901..sini takde...sob sob

    ReplyDelete
  8. takoyaki ayu, tako tuh octopus. hehe... kalo ckp mkn tako maknanya mkn octopus tuh :D

    ReplyDelete
  9. Ayu ~ ha ha ha..model pun tak sihat..

    Net ~ ye la..aku kijam..

    zura ~ nasi tomato...lama tak makan..

    zh-ena ~ tgk wayang makan 1901....wah..

    kak yong ~ he he he...

    suziey ~ kuar express la dear..jgn merajuk ye..lain kali kita dating2..lama2..windu ko..

    Farra ~ meh la dtg sini..

    Annur ~ oooo...ye ker? ayu pun 1st time makan, tu yg tak tau sgt tu..ma acih!!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...