Selingan jab yer....mee hoon guyeng lagi..yum yum!!

selingan jab
sebelum sambung entry Iris tadi..
tayang pic sarapan Mummy Ayu pagi nie
mee hoon guyeng
cook by me alone
pagi nie.. Iris tak bangun teman plak
yg pink tu untuk Ian & Iris ang the gang kat umag bbsitter
and yg satu lagi tu..for me & the gang kat opis..
so....jom sarapan!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

11 comments:

  1. WAHH.. SEMPAT LAGI AYU MASAK PAGI2 YER..

    ReplyDelete
  2. wow wee sedapnya, tahniah iris top 12 contest kita

    ReplyDelete
  3. rajinla kak buat bf...terliur pulak...masih lagi tgh berfikir nak makan pe utk bf.

    ReplyDelete
  4. rajin kak buat bf...sha masih tengah fikir nak makan pe utk bf...terliur plak tgk mee hoon kak.

    ReplyDelete
  5. ingat pagi ni nak buat bihun goreng jugak..tapi malam tadi mr papa bawak balik keropok lekor satu bekas..dia suh goreng nak bawak bekal..so bihun kita simpan untuk petang nih..hehehhehe :)

    ReplyDelete
  6. sedapnyer mee hoon tu..
    hari ni aku terajin jugak..
    bawak bekal mee goreng g keje..
    hehehe

    ReplyDelete
  7. sedapnyer..mintak sikit boleh..hehe :P

    ReplyDelete
  8. wahhh...dapnya...byk sggh msk...syg x jd jiran opis mate..haha

    ReplyDelete
  9. Lya ~ dah prepare brg malam tadi, pagi just masak jer..

    Anje ~ ma acih...nanti ayu buat entry..

    Sha ~ kenkadang je rajin nie...
    selalunya malas jugak..

    Lina ~ yumm yumm..tapi tak pedas la sbb untuk Iris sekali..

    Su ~ ha..kira maintain lagi azam nak rajin buat b'fast tu..bagus ...semoga berterusan..

    mamasuri ~ sama la kita yer..

    Ayuraza ~ meh la sini...

    Farra ~ sekali jalan..masak untuk Ian & Iris..sekali untuk kengkawan kat opis..

    Zura ~ makan ramai2..seronok la..tu yg kena extra tu..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...