Bertambah lagi koleksi FM ku..ma acih Watie!!

semalam ptg balik keja pukul 6 ptg
lambatnye..amik Ian & Iris
as usual..kalu balik lambat
of coz ada yg bad mood
semalam Iris yg badmood
upah ice cream sorang satu baru ok..
dpt nie semalam ...
terima dr Watie...
sebab menang GA dia kat cini
ini dia FM nye
cantik sgt
tambah lagi kleksi FM Mummy Ayu
plus memang takde FM Singapore
last week dpt FM London dr babysitter
anak dia jenjalan kat sana
me...dpt FM
so....masuk ni..
dah 3 kali gie London
ops...silap
dah ada 3 FM dr London
suka2...makin banyak FM Mummy Ayu
nanti Mummy Ayu share ngan kengkawan
koleksi FM Mummy Ayu

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. cunnye..best3..murah rezeki dpt fm :)

    ReplyDelete
  2. aku pn dh smp gk cuma tk amik lg umh mama ku...wah dh 3 FM dr london..best2

    ReplyDelete
  3. cun..kite baru blk dari subang parade. beli FM gak. kt kedai tu jual FM from oversea mcm London tu RM25..huhu takdelah nk beli.

    ReplyDelete
  4. aku punya?!
    ahaha
    blik nnti aku tgk dlm peti
    tak pun maybe kat pigeon hole kat dept opis

    ReplyDelete
  5. eh aku xdpt lagi wei..haih mana ni..:p

    ko byk ye FM london bak mai kasi aku 1..aku ade sketul je ni..ekekek:p

    ReplyDelete
  6. Huda ~ amin..moga lepas ni dpt lagi banyak FM..amin lagi sekali..

    Amy ~ gie amik cepat, pas tu share kat cini..

    Zanna ~ ma acih!!

    nieda ~ RM 25...mahalnya...ye lah sbb FM tu naik kapal terbang kan..

    Ayu ~ aku punya nie pun dlm ppeti surat bbsitter aku kata la...

    suziey ~ ari ni kotko punya sampai...FM London..uih tu yg paling susah dpt tu...

    ReplyDelete
  7. most welcome..aiseyman ada 3 dr london.. bakmeh satu.. suziey takyah bg..hhhAAA

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...