Tapau nie...yum yum...

masih lagi kisah pasal choc
mcm terasa rasa kat tekak choc cake
(bukan mengidam yer)
so..tadi lunch kirim kat adik kat opis je
hari ni...busy layan surat2 yg dah lama bertangguh nak masuk fail
bukak fail baru je ari ni..6 buah..
rajin kan..?
so..kirim lunch nasi ayam
and tapau this....
apa tu?
nie dia....
2 slices choc cake
for Ian & Iris
maksudnya..share2 ngan Mummy yer..
he he he...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

11 comments:

  1. ayu...ini barang kalau wan beli dan makan hancus program dietku! hahahha... tp tgk gmbr pn dah lebih mengiurkan :D

    ReplyDelete
  2. baru semalam makan kek!
    1. carrot cake
    2. choc indulgence
    3. choc cake


    heheeh..

    ReplyDelete
  3. ahaha
    boleh caye ke share dgn mummy
    ke mummy share dgn diaorg?!
    ekekkee..

    ReplyDelete
  4. dulu mase keje kt nilai,mmg giant nilai tu mcm rumah ke 2 lah, ade king kt situ,slalu bli jugak ;)

    ReplyDelete
  5. wahhh..sedapnya..tetiba terasa nk mkn kek SR ler plak!hihi

    ReplyDelete
  6. salam..

    nak minta tolong vote..

    http://julianamirul.blogspot.com/2011/01/kekawanku-sayang-please-vote-saya-trip.html

    ReplyDelete
  7. Huda ~ yum yum sgt...

    Wan ~ tgh diet ker..? selamat diet..uih barang terlarang nie..

    Mrs. K ~ tak d ela terliur sgt ye..

    Ayu ~ he he he..mcm biasa buat jer nie..

    adeq ~ cedap cgt...

    zety ~ ah ah..kat giant nilai ada kings...selalu gak tergoda kat citu..

    gie ~ wah..teringin plak tetiba yer..

    jue ~ done dear!!

    mira ~ tu sudah tentu..he he he..

    mamarifqy ~ cedappppp...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...