1st wishlist yg dah tercapai....ma acih Didi!!!

semalam dah buat senarai wish list Mummy Ayu tahun nie kan
so..hari nie baru nak cita pasal wishlist dah dah dpt..
apa tu???
tgk pic nie pun dah leh agak....
actually beli on 1.1.11
tapi tak sempat2 nak share kat sini
pas tu dok tangguh2...wishlist pun baru semalam buat
so..hari nie baru leh cerita...
ha..cuba teka Mummy Ayu beli hp apa?
idaman hati memang la Aino
tapi bila dah sampai kat kedai tu...
terbekenan plak ngan nie
so..belila..Nokia C6...
still color putih...
after pakai 11 hari nie
chewah...ok la..
hp nie leh touch screen & leh tekan manual
and banyak lagi yg tak pandai
and still godek sana godek sini...
apa pun ma acih kat Didi
sbb beli kan hp nie for Mimi...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

16 comments:

  1. wah best dpt hp lama..aku pn mcm kena cr hp br ni..bila ntah

    ReplyDelete
  2. waahhh.. henpon bau kedai.. hikhik..

    happy 4 u..

    ReplyDelete
  3. hehehe tahniah.. bestkan? bila wishlist dah dapat..

    kiter pun dah dapat one of the 2011 wishlist tapi pagi besok baru publish entrinye..

    simpan buat kenangan.. macam2 kenangan dalam belog ni ado...

    neway HP tu lawa... suke kaler putih!

    ReplyDelete
  4. congrats..
    huhuh
    seronok ler ko..
    aku bab gadget tpn kureng
    klu kamera,kitchen tool
    mmg laju jer.
    ahahhaha
    congrats weih..

    ReplyDelete
  5. kring..kring..hello...
    hehehe bez nye dpt adiah tipon

    ReplyDelete
  6. bestnyer...

    lya xde lg y tercapai :(

    ReplyDelete
  7. Amy ~ wishlist tahun lepas, tu yg awal dpt tu..

    Mrs. K ~ he he he..

    juelee ~ tu la...baru la leh ingat bila dpt tu, bila dpt nie, bila gi sana, bila gie sini..kira diary bergambar gitu..

    Ayu ~ aku bab camera nie..emm..biasa2 jer...sbb tak pandai sgt nak guna, tapi kalu dpt..leh je belajar guna..

    Nana ~ :-)

    Suziey ~ tu la..nasib waktu buat wishlist tu, ko cover baik punya... :-)

    Jue ~ dpt gak..model lain, tapi still putih..

    Lya ~ lum lagi tu...coming soon insyaallah

    ReplyDelete
  8. wah wah..bestnya dapa wishlist pertama awal2 lagi..aishhh ni yg rasa nak tukar hp gak ni..hp ayu tu dah 4 tahun dah guna..penuh kenangan pahit manis.hehe

    tahniah yer dah fullfiled wishlist pertama..

    ReplyDelete
  9. kenan gk hp nokia c6 ni..hehe..beli brp rege ek?

    ReplyDelete
  10. WAH.. TAHNIAH. I PUN NAK KARANG MENAGRANG ENTRY WISH LIST.. MUMMY AYU DAH DAPAT :P

    ReplyDelete
  11. Ayu ~ ma acih!! hp lama Ayu tu...emmm 3 tahun lebih kot...time pregnant Iris beli..so..kira ok la tukar hp nie..

    sheila ~ lebih kurang mcm tu la..

    zura ~ bawah Rm 1000 la...

    etiey ~ tq!! jom.lum terlambat lagi nie..

    ReplyDelete
  12. wah bestnya yang dihajati tercapai sudah...sonot2...ada lagik ke yang dihajatkan?

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...