Mummy ayu pun dah ada Heartbeat...jom tukar2 klik yer!!!

as salam
berupdate di hujung minggu
so..tau2 la..entry autopublish la nie
he he he
semalam ptg..sempat plak siapkan entry nie
lepas...
daftar HEARTBEAT...
rata2 geng blogger dah daftar
so...Mummy Ayu pun tak nak ketinggalan
selalu baca kat blog Suzie aka Mama Zarfan
pas tu tgk..Anje dah daftar, Gie dah daftar...
ramai lah dah join
so..me pun godek2..
and berjaya gak daftar & dah tepek pun
pas nie.....leh la kita tukar2 klik...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. hahahah
    kita bru reg gak semalam
    jom klik2
    dah klik hb ayu

    ReplyDelete
  2. selemat berheartbeat!!
    me dh click ur banner :)
    income akan jd naik cepat kalau ada yg register lps click ur banner tu :) kena promo2 to ur followers and frens :)

    ReplyDelete
  3. akak dah cuba nak daftar , tapi mcm mana nak put kat header blog kita dikk ?? huhuhu

    ReplyDelete
  4. ni lg elok dr NUffnang ke Ayu? boleh letak NUff dgn heartbeat ni?

    ReplyDelete
  5. Gie ~ :-)

    Nana ~ sama la kita...

    Mama Zharfan ~ tq dear..

    ieda ~ akak amik je yg add widget tu..pas tu..copy paste je HTML dia..senang jer..

    Farra ~ tq dear..klik selalu...

    transformed housewife ~ boleh dear..ramai yg dah check dgn nuff..ok..sbb tu ayu letak tu..
    jom la...

    ReplyDelete
  6. belum daftar la...nnti nk buat gak!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...