Exclusive and uniquely made only for me by lensamama

last year..chewah mcm dah lama sgt dah
tak la..ari tu BW kat sini
jumpa pasal designed calender by lensamama nie
memang tertarik & telah menarik diri ini untuk meng'order'nya
bukan1, bukan 2..tapi 3...
semalam dah dpt semuanya...
cantik sgt & sgt2 berpuas hati
TQ Zaza!!!
dia 1st design pun dah suka
so..senang, takyah nak design 2, 3 kali...
nak tgk..
jom...
1st design...
My Kids Calender
letak pic Ian & Iris jer..
opic diaorang berdua & pic sorang2..
pandai sgt Zaza arrange kan pic2 tu..
and 2nd..
My Family calender
pic we all kat white studio last year...
ada pic family & pic 2 beradik tu
and satu lagi..biarla rahsia dulu
tapi memang puas hati...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. waaaaa..best3x..nak gak kalender ade muka family camnih...ehehehe..die buat table calender tak..suka yg table sbb nk letak kat meja opis..nnti nak pi survey gakla website tuh..thanx Ayu for sharing..=D

    ReplyDelete
  2. memang cantiklah! bestnyerr...ada calender bergambar sndiri/family...jeles ni..huhu..

    ReplyDelete
  3. salam mummyayu: cantik nyer calender tuee..BSB selalu nyer buat sendiri jer, ambil pic family tempek jer kat mana2 calender...tak cantik ler macam mummyayu punya.

    ReplyDelete
  4. wah cantiknya calender tu...kita tak pernah tempah pun...terinign la pulak

    ReplyDelete
  5. menarik lah kak u! thn depan blh la order..

    ReplyDelete
  6. beso mana wei calndar tu? jenis glossy paper ke?

    ReplyDelete
  7. lily ~ try la tanya kat zaza tu, tak sure plak ayu..

    Gie ~ :-)

    mamalieyna ~ kan....jumpa, terus berkenan & tempah..

    BSB ~ ayu pun 1st time gak tempah nie..suka sgt...

    Anje ~ try la tanya lagi, man atau leh tempah lagi..

    Farra ~ harap tahun dpn pun ada lagi..

    Amy ~ :-)

    Suziey ~ aku order yg dia kasi softcopy jer...so leh print besar mana, kertas apa, dan dimana2...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...